Kaikki toimipisteet avoinna myös sunnuntaisin

Kaikki toimipisteet avoinna myös sunnuntaisin

Hyviä uutisia!

Tammistossa, Malmilla ja Myyrmäessä on ollut mahdollista tulla hierontaan kaikkina päivinä.

Tikkurila on nyt avoinna myös kaikkina päivinä ja joulukuusta alkaen sunnuntaisin voi tulla myös Pakkalaan.

Tervetuloa!

By | 2017-11-13T15:43:29+00:00 marraskuu 13, 2017|Categories: Uutiset|

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.