Malmi

Malmi 2018-04-16T08:18:46+00:00

Hierontaote Malmi

Hierontaote Malmi avattiin 2017.

Osa asiakkaista siirtyi Malmille, Pukinmäen toimipisteen lopettaessa. Pukinmäen toiminnasta saatujen erinomaisten palautteiden pohjalta jatkamme toimintaa Malmilla. Malmin toimipisteessä on 3 hoitohuonetta. Avarat ja valoisat tilat ovat saaneet paljon positiivista palutetta. Erinomaisen sijainnin ja ammattimaisen toiminnan johdosta odotamme tasaisesti kasvavaa asiakaskuntaa. Toimipisteessämme on myös käytössä monitoimitila, joka soveltuu koulutuksiin, ryhmäliikuntaan ym.

Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, klassista osteopatiaa, PT-palveluita ja ryhmätunteja.

Hierontaote Malmin innokas ja motivoitunut henkilökunta valmiina palvelemaan.

 

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Malmin kauppatie 8 b, 00700 HELSINKI
(Malmin asemalta 200 m)

Pysäköinti: Pihalla ja kadun varressa kiekkopaikkoja.

Malmin ajanvaraukseen!

Anna Paavola, urheiluhieroja

HIERONTAOTE MALMI

Anna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.
Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

Jonna Pitkänen, fysioterapeutti (AMK) / hieroja / PT

HIERONTAOTE MALMI

Jonna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Jonna on myös kuntosaliohjaaja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2008.


Toimin fysioterapeuttina, hierojana ja liikuntaryhmien (lantionpohja, pilates, terve selkä -ryhmät) ohjaajana Hierontaotteella. Fysioterapeuttina olen työskennellyt vuodesta 2010 asti mm. lantionpohjafysioterapian, neurologisen fysioterapian, tuki- ja liikuntaelinfysioterapian ja vanhusten voimavalmennuksen parissa.

Fysioterapian ja hieronnan ohella työskentelen myös personal trainerina ja ravintovalmentajana. Terve ja hyvinvoiva keho koostuu säännöllisestä liikunnasta, terveellisestä ravinnosta ja levosta. Koen että minulla on erilaisten toisiaan tukevien koulutusten myötä laaja ymmärrys ihmisen fysiologiaan. Hieronnassa ja fysioterapiassa otan asiakkaan huomioon kokonaisuutena ja annan mielelläni vinkkejä arkeen tai harrastusten tueksi.

Hieronnassa osaan kuunnella asiakasta hyvin. Minulle uskaltaa tulla hierontaan niin rentoutusta ja helliä otteita kaipaava, kuin ronskimmista otteista pitävä. Kommunikoimalla saamme varmasti sinulle mielyttävän hierontakokemuksen aikaiseksi.

Minua kiinnostaa suunnattomasti lääketiede ja ihmisen fysiologian moninaisuus. Haluan olla työssäni mahdollisimman hyvä ja siksi seuraan aktiivisesti alaani koskevaa tutkimusnäyttöä. Muita hieman alasta poikkeavia kiinnostuksen kohteita ovat myynti ja markkinointi, sosiaalinen media, tietotekniikka, ruoanlaitto, elokuvat ja klassinen kirjallisuus.

Bianca Gauffin, klassinen hieroja

HIERONTAOTE MALMI

Bianca on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla.
Hän tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.
Bianca harrastaa liikuntaa, ulkona lenkkeillyä sekä kuntosalilla käyntiä.

Toiminut klassisena hierojana vuodesta 2017.


Tekniikoissani yhdistyy tehokas ja rentouttava hieronta samanaikaisesti.
Käytän myös trigger- ja fasciakäsittelyjä tarpeen mukaan. Niska-hartiaseudun hierontaan sisältyy aina huolellinen niskan- sekä kallonpohjan käsittely.
Panostan yksilölliseen hyvinvointiin ja itsensä kehittämiseen.

Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

Mira Virtanen urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT

HIERONTAOTE MALMI

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.
Mira opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti ortopedistä osteopatiaa Helsingissä.
Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.


Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin. Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.

Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

Simo Lemmetyinen, urheiluhieroja

HIERONTAOTE MALMI

Simo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Simolla menossa 4-vuotisen koulun toinen vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2009.

Olen Klassiseen Osteopatiaan erikoistuva urheiluhieroja Simo Lemmetyinen. Ennen lopullista tutustumistani osteopatiaan tein urheiluhierontaa, joka mielletään monesti ”voimakkaammaksi” hieronnaksi. Klassiseen Osteopatiaan tutustuin itse ensin hoitopöydällä. Muistan ihmetelleeni, miten näin kevyillä ja rennoilla otteilla voi saada aikaan näin kivuttoman kehon. Oppimani voimakas hieronta on erittäin hyvä hoitomuoto oikeissa tilanteissa. Kuitenkin nämä pehmeät otteet ja rento olo hoidon jälkeen saivat minut todella kiinnostumaan osteopatiasta ja sen mahdollisuuksista.
Nyt olen Klassisen Osteopatian toisen vuoden opiskelija, ja se tulee esiin myös hoidoissani. Joka hoidossa tutkin kehon kokonaistilannetta, ja sitä, millaiset asiat vaikuttavat oireiden syntymiseen. Mm. luisten rakenteiden tutkiminen ja hoitaminen on yksi merkittävä asia, jonka osteopatia on tuonut hierontatyöni tueksi.
Jos olet kiinnostunut osteopaattisesta hieronnasta, voit varata suoraan osteopaattisen hoidon.
Hoitoon voit tulla verkkareissa ja t-paidassa.
Tässä vielä yleisimpiä vaivoja, joita olen osteopaattisin tekniikoin hoitanut:  ryhti, iskiaskivut, käsien ja jalkojen säteilykivut / puutuminen, lantion- ja alaselän kivut, selän ”lukot”, hengitysvaikeudet, palleahoidot, niska- ja hartiakivut, päänsäryt.

Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

Roope Brandt, urheiluhieroja

HIERONTAOTE MALMI

Roope on saanut urheiluhierojan koulutuksen Espanjassa.
Hän on käynyt lisäkursseja myös mobilisoinnista, fascia-käsittelystä ja tutkimisesta.
Roope tekee myös kinesio-teippauksia.
Hän on harrastanut jalkapalloa aktiivisesti 10 vuotta, tällä hetkellä kuntoilu mielessä squashia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

Jari Lindström, urheiluhieroja

HIERONTAOTE MALMI

Jari on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Jari tekee myös kinesio-teippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Malmin ajanvarauskalenteriin tästä.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.

This Is A Custom Widget

This Sliding Bar can be switched on or off in theme options, and can take any widget you throw at it or even fill it with your custom HTML Code. Its perfect for grabbing the attention of your viewers. Choose between 1, 2, 3 or 4 columns, set the background color, widget divider color, activate transparency, a top border or fully disable it on desktop and mobile.