Toimipisteet

Toimipisteet 2018-11-10T14:46:17+00:00

HIERONTAOTE OY

Hierontaote on perustettu vuonna 2010.

Hierontaote aloitti toimintansa Tikkurilassa. Kehittäen toimintaa vakaasti, asiakkaita ja henkilökuntaa jatkuvasti kuunnellen, Hierontaote on saanut paljon lojaaleja ja tyytyväisiä asiakkaita. Positiiviset palautteet ovat ruokkineet kasvua ja vankistaneet asemaamme. Asiakasmäärien lisääntyessä se onkin kasvanut yhdeksi suurimmista hieronta-alan ketjuista Pääkaupunkiseudulla. Tällä hetkellä (9-2018) 6 toimipistettä ja 40 ammattilaista. Vantaalla olemme suurin hieronta-alan yritys.

Hierontaote tarjoaa asiakkailleen nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, ortopedistä- ja klassista osteopatiaa, akupunktiota, purentaelimistön hoitoa, PT-palveluita, ravintovalmennusta ja Intialaista päänhierontaa toimialueena Pääkaupunkiseutu.

Kaikissa toimipisteissä työskentelee koulutetut nais- ja mieshierojat. Koulutettu hieroja, osteopaatti ja fysioterapeutti ovat terveydenhuollon ammattilaisia. Heidät on merkitty *VALVIRAN rekisteriin. *Sosiaali- ja Terveysalan lupa- ja valvontavirasto

Ja kun lupa-asiat ovat kunnossa, asiakkaat voivat tulla luottavaisin mielin hoitoihin. Käsittely on ammattitaitoista, vakuutukset ovat kunnossa ja kaikista hoidoista saa kuitin. Yrityksen toiminta-ajatuksena on auttaa ihmisiä. Yksityiskohtaisemmin; lihasjännitysten poistuminen tai lievittyminen, nivel-liikkuvuuksien
paraneminen, palautuminen liikunnasta tai urheilusuorituksesta, rentoutuminen, vammojen jälkihoito ja ohjaus.

Palveluihin sisältyy myös lämpöhoito ja kehonhuolto-ohjeita, sekä neuvoja liikunnan ja ravitsemuksen riittävälle määrälle. Perusperiaatteena on että asiakkaita kohdellaan yksilöinä, tasavertaisesti ja että palvelun taso on laadukasta, samanlaista kuin itse toivoisi saavansa.

”Tärkeintä hoidoissa on ammattimainen hierontaote”

Tervetuloa osaavien ammattilaisten käsiin.

HIERONTAOTE