Hieronta - Herttoniemi

Hierontapalveluita Herttoniemessä valoisissa ja avarissa tiloissa osaavien hierojien toimesta. Sijaintinsa puolesta Herttoniemeen on helppo tulla kaikista suunnista. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, akupunktio, osteopatia, sekä purentaelimistön käsittely.

Hierontaote Herttoniemi
Petter Wetterin tie 2
00810 Helsinki

Julkinen liikenne: Herttoniemen metroasema 200 m.
Pysäköinti: Tien varrella 2 h kiekkopaikkoja.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 9-16
Sunnuntai: 9–16

Hierojat, Herttoniemi

Hieroja - Herttoniemi, Helsinki: Ilona Pihalas

Ilona Pihlas

Urheiluhieroja, toimipistevastaava

Ilona Pihlas

Ilona on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on suorittanut myös TFW level 1 certification-kurssin. Suunnitelmissa Voice massage ja fysioterapia-koulutus.Ilona on harrastanut useita lajeja, mm. koripalloa, ratsastusta, tanssia ja laskettelua.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

”Olen aina harrastanut jotain. Tällä hetkellä eniten aikaa tulee vietettyä salilla ja lenkkipolulla.Toimin Suomen naisten jääkiekkomaajoukkueen virallisena hierojana ja siellä saa jatkuvasti lisäoppia joukkueen naprapaatilta ja lääkäriltä. Näitä oppeja käytän päivittäisessä työssäni hierojana.”

Hieroja - Herttoniemi, Helsinki:Sanna Vatanen

Sanna Vatanen

Klassinen hieroja

Sanna Vatanen

Sanna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Punkaharjulla. Toiminut hierojana vuodesta 2017 .

”Työni teen aina asiakaslähtöisesti oli toiveena sitten rentouttava käsittely tai ongelmiin/oireesiin perustava hoito. Joten käsittelyyni voi tulla kuka vain, joka haluaa edistää omaa hyvinvointiaan ja kehonhuoltoa.
Vapaa-aikaani vie koirani kanssa ulkoilu ja ratsastus. Talviin kuuluu myös lumilautaulu sekä luistelu. Tykkään muutenkin liikunnasta ja innolla kokeilen myös uusia lajeja.”

Fysioterapeutti - Herttoniemi, Helsinki: Henna Kemppainen

Henna Kemppainen

Fysioterapeutti (AMK)

Henna Kemppainen

Henna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä.

Henna tarjoaa manuaalista terapiaa ja hierontaa, päänsärkyjen ja migreenin hoitoa, rangan/nivelten mobilisointia, akupunktiota, faskiakäsittelyä, purentaelimistön fysioterapiaa, terapeuttista harjoittelua, ohjausta ja neuvontaa.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2009.

”Olen fysioterapeutti, joka nauttii vapaa-ajalla monipuolisesta liikunnasta ja töissä asiakkaiden kokonaisvaltaisesta auttamisesta. Haluan oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä koko ajan paremmaksi työssäni.”

Hieroja - Herttoniemi, Helsinki: Maija Salminen

Maija Salminen

Urheiluhieroja

Maija Salminen

Maija on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

”Maantiepyöräily sai minut aikoinaan urheiluhierojan pöydälle sekä kiinnostumaan syvemmin ihmisen anatomiasta ja kehonhuollosta.
Hierojana olen asiakaslähtöinen sekä ratkaisukeskeinen. Luon aina yhdessä asiakkaan kanssa tavoitteen, jota kohti mennä.
Olen ollut mukana hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue Team Rynkebyn matkassa Suomesta Pariisiin kolme kertaa. Kaksi kertaa matka on taittunut pyöräillen ja kerran joukkueen huoltotiimissä hierojana.”

Hieroja - Herttoniemi, Helsinki: Anni Heino

Naava Heino

Klassinen hieroja

Naava Heino

Naava on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut hierojana vuodesta 2021 .

”Teen klassista hierontaa, jossa otan huomioon asiakkaan yksilölliset tarpeet ja käytän tarvittaessa myös mobilisoivia tekniikoita.

Hierojana haluan ottaa asiakkaani vastaan kunnioittavasti ja empaattisesti, ottaen huomioon heidän tarpeensa sekä elämäntilanteensa. Ajattelen, että lepo ja palautuminen ovat yhä tärkeämpiä nykyajan stressaavassa elämäntyylissämme ja haluankin luoda hoitotilanteisiin rauhoittavan ilmapiirin.

Harrastan joogaa, tanssia, musiikkia, talviuintia ja lukemista.

Teen myös purentaelimistön käsittelyä.”

Hieroja - Herttoniemi, Helsinki: Ville Alatalo

Ville Alatalo

Klassinen hieroja

Ville Alatalo

Ville on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Anu Kaaretsalon oppilaana, Stadin ammatti- ja aikuisopistosta vuonna 2022.

”Hieronta on etuoikeutettua työtä, jossa voi antaa aikaa ihmiselle. Vapauttaa tilaa vaikka lihas kerrallaan. Teen jokaisen asiakkaan kanssa henkilökohtaiseen hoitosuunnitelman, olipa tavoitteena kivun poistuminen, lihaskireyksien lieventyminen tai palautuminen ja rentoutuminen.”

Villellä on taustalla pitkä ura markkinoinnin ja TV-mainostuotannon parissa. Hän harrastaa avantouintia, asukasyhdistystoimintaa Roihuvuoressa ja laulaa bändissä. Ville on ollut kuutena vuotena mukana Team-Rynkeby hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueen matkassa Helsingistä Pariisiin, sekä pyöräilijänä että huoltojoukoissa.
Osteopaatti - Malmi, Herttoniemi, Helsinki: Aleksi Lehtinen

Aleksi Lehtinen

Osteopaatti (AMK)

Aleksi Lehtinen

Aleksi on valmistunut osteopaatiksi vuonna 2023 Metropolia AMK:sta.

Stressi, ylivireys, palautumisen puute, liikehäiriö – kaikki ovat syitä, jotka järkkyvät kehon sisäistä homeostaasia ja tuovat pinnalle ikäviä tuntemuksia ja kehollisia kipuja. Vastaanotollani seuraan tiettyä protokollaa – Varmistan että hermosto on rauhoittunut ja on valmis vastaanottamaan uusia ärsykkeitä. Hoidan mahdollisia toimintahäiriöitä, jotka ovat kivun takana. Samalla pyrin asiakaskertomuksen ja kehon kertoman perusteella selvittämään, mikä on toimintahäiriön syypää. Primääristä sekä sekundääristä toimintahäiriötä hoidettuaan, voidaan saavuttaa pitkäaikaisia hoitotuloksia. Hoidossa tapahtuneita saavutuksia voidaan ylläpitää sekä edistää omahoito-ohjeilla, joita ohjataan tapauskohtaisesti. Hoito tapahtuu aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan ehdoilla.

Hoidan kaikkia tuki ja liikuntaelimistön toiminnallisia vaivoja päästä varpaisiin ja vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin. Tervetuloa!”

Hierontapalveluita Herttoniemessä

Hierontaote Herttoniemen osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Herttoniemestä löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, akupunktiota ja klassista osteopatiaa.

Koulutetut hierojat Herttoniemessä, Helsingissä ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Herttoniemeen!

Koulutetut hierojamme hoitavat sinua kokonaisvaltaisesti kehon eri kiputiloissa. Hieronta auttaa myös kehon palautumista ja rentouttaa mieltä. Varaa aika kätevästi verkossa.