Hieronta - Kannelmäki

Hierontapalveluita Kannelmäessä, Suomen vilkkaimmin liikennöityjen tieosuuksien, Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyskohdassa. Palveluihimme kuuluu mm. klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapiaosteopatia, purentaelimistön hoito, Dry needling -hoito, sekä raskaushieronta.

Hierontaote Kannelmäki
Pelikuja 2
00420 Helsinki

Pysäköinti: Kauppakeskus Kaaren ilmainen pysäköintialue toimipisteemme vieressä

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Kannelmäki

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mika Multanen

Mika Multanen

Urheiluhieroja, DNT®-Dry needling terapeutti, toimipistevastaava

Mika Multanen

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän tekee myös purentaelimistön hoitoa ja Dry needling- hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Työssäni käytän klassisen- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia menetelmiä aina tarpeen mukaan. Hieronnassa pyrin löytämään syy-seuraus suhteen — en hoida vain oiretta, vaan haluan löytää myös syyn kipuun tai liikerajoitteisuuteen.

Dry needling – hoidosta lisää tästä.

Voit myös tulla hierontaan ilman kipuja: säännöllisellä ylläpitävällä hieronnalla pidetään turhat kivut ja liikerajoitteisuudet loitolla.

Annan sinulle tarvittaessa mielelläni myös hyvät venyttely- ja jumppaohjeet!”

Hieroja - Malmi, Helsinki: Antti Selamaa

Antti Selamaa

Klassinen hieroja

Antti Selamaa

Antti on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Muita koulutuksia Shiatsu, NLP practitioner ja rentoutusopastaja, sekä purentaelimistön hoito -kurssi. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2007.

”Päivitän jatkuvasti osaamistani terveydenhuollon koulutuksissa. Hoidan asiakkaiden kipu -ja jännitystiloja asiakaslähtöisesti. Myös puhtaasti rentouttava, klassinen hieronta onnistuu.
Harrastan mm. painonnostoa ja soitan eri soittimia. Tästä syystä osaan hoitaa niin urheilijoiden, kuin muusikoidenkin vaivoja.”
Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Laura Foon

Laura Foon

Klassinen hieroja

Laura Foon

Laura on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2016 Espoossa.

”Olen valmistunut hierojaksi 2016 erikoistuen opinnoissani nivelhoitoihin ja pyrin aina hoitamaan ihmistä kokonaisuutena.

Otteeni ovat napakan lempeät ja huolehdin turvallisen tilan luomisesta hieronnassa. Olen erikoistunut perheiden hyvinvointiin sekä tehnyt paljon töitä päätetyön tuomien haasteiden kanssa. Toimin myös joogaopettajana, joten pyrin myös asiakkaan niin toivoessa antamaan vinkkejä itsehoitoon.

Koe kosketuksen voima! ​”

Hieroja - Malmi, Vantaa: Patricia Park

Patricia Park

Klassinen hieroja

Patricia Park

Patricia on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Jatkokoulutuksena käynyt urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon, sekä erikoistunut niska- ja pääkipuisen ja purentaongelmaisen potilaan hoitoon.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020 alkaen.

”Kohtaan asiakkaani empaattisella asenteella, ja jokainen saa yksilöityä, huolellista hoitoa. Olen erikoistunut niska- ja pääkipuisiin sekä purentaongelmaisiin potilaisiin. Hoidan myös muut kireydet ja ongelmat päästä varpaisiin.

Käytän työssäni tarpeen mukaan myös nivelten mobilisaatiota. Mobilisaatio lisää nivelten liikkuvuutta ja vähentää kiputiloja.

Minun luokse voit myös tulla ihan puhtaasti rentoutusmielessä ilman mitään selkeää ongelmaa tai kireyttä missään. Hieronta tunnetusti lievittää stressiä ja lisää henkistä hyvinvointia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Pablo De Juan

Pablo De Juan

Klassinen hieroja

Pablo De Juan

HUOM! Pablo tarjoaa palveluita englanniksi, eikä puhu suomea.

Pablo completed a massage therapist and integral osteopathy programs at Naturviden, Academy of Natural Therapies with Paw Gaarsmand Nielsen in Seville, Spain (2017-2021).  Since 2018, he has been working with the mind-body connection, treating everything from musculoskeletal problems, traumas, imbalances, visceral dysfunction, sacral-cranial connection, energetic problems etc. 

”I was lucky enough to be born in the countryside in a small town in Seville, surrounded by animals, olive and orange trees. A place, where you learn to from a deep connection with nature and with its curative properties. 

I dedicated myself to professional skateboarding for many years. Due to practicing or having practiced many extreme sports, I began to be more aware of injuries and treating them. Besides having worked with professional athletes with great results, I work with all kinds of clients; children, pregnant women, the elderly and not so elderly. All of you I like to treat with my best quality, empathy. I am an open person, willing to do my best at every consultation.

A big hug and see you very soon!”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Debora Manzoni

Debora Manzoni

Urheiluhieroja

Debora Manzoni

Debora on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021 asti.

”Olen Debora, Italiasta kotoisin ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Olen myös valmistunut lähihoitajaksi Omniasta kesäkuussa 2020. Tarjoan urheiluhierontaa, purentalihashierontaa, kuumakivihierontaa se​kä klassista hierontaa kolmella kielellä; suomeksi, italiaksi ja englanniksi. Minulle on tärkeä asiakkaan tyytyväisyys, rentoutuminen ja hyvinvointi.

Harrastukseni ovat kuntosali, krav maga -itsepuolustus ja kissojeni silittely. Niiden nimet ovat Herkku ja Noki.

Asiakkaat kertovat:

”Ehdottomasti paras hieroja, jolla olen käynyt. Ammattitaitoinen eikä mikään hipsuttelija.”

​”Aivan ihana hieronta! Debora osasi hyvin löytää jumit ja avata ne, sekä kuunteli asiakkaan toiveita. Suosittelen!”

Kärsitkö lihasten jäykkyydestä, stressistä tai päänsärystä? Nähdään hieronnassa, benvenuti!”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Minna Ylinen

Minna Ylinen

Klassinen hieroja

Minna Ylinen

Minna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa 2022.

”Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului raajanivelten liikkuvuuden edistäminen sekä kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä.

Teen työtäni aina asiakaslähtöisesti, oli tavoitteena sitten kipuoireiden lievittyminen tai rentouttava käsittely. Otteeni on napakan lempeät.”

Emilia Taavitsainen

Klassinen hieroja

Emilia Taavitsainen

Tulossa pian!

Hierontapalveluita Kannelmäessä

Hierontaote Kannelmäen osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Kannelmäestä löytyy mm. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa, purentaelimistön käsittelyä, Dry needling -hoitoa, sekä raskaushierontaa.

Koulutetut hierojat Helsingin Kannelmäessä ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Kannelmäkeen!

Nyt eroon kivusta ja jumeista! Helsingin Kannelmäen hierojat auttavat osaavalla otteella.