Hieronta - Kannelmäki

Hierontapalveluita Kannelmäessä, Suomen vilkkaimmin liikennöityjen tieosuuksien, Kehä I:n ja Hämeenlinnanväylän risteyskohdassa. Palveluihimme kuuluu mm. klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapiaosteopatia, purentaelimistön hoito, Dry needling -hoito, sekä raskaushieronta.

Hierontaote Kannelmäki
Pelikuja 2
00420 Helsinki

Pysäköinti: Kauppakeskus Kaaren ilmainen pysäköintialue toimipisteemme vieressä

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Kannelmäki

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mika Multanen

Mika Multanen

Urheiluhieroja, DNT®-Dry needling terapeutti, toimipistevastaava

Mika Multanen

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän tekee myös purentaelimistön hoitoa ja Dry needling- hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Työssäni käytän klassisen- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia menetelmiä aina tarpeen mukaan. Hieronnassa pyrin löytämään syy-seuraus suhteen — en hoida vain oiretta, vaan haluan löytää myös syyn kipuun tai liikerajoitteisuuteen.

Dry needling – hoidosta lisää tästä.

Voit myös tulla hierontaan ilman kipuja: säännöllisellä ylläpitävällä hieronnalla pidetään turhat kivut ja liikerajoitteisuudet loitolla.

Annan sinulle tarvittaessa mielelläni myös hyvät venyttely- ja jumppaohjeet!”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Debora Manzoni

Debora Manzoni

Urheiluhieroja

Debora Manzoni

Debora on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021 asti.

”Olen Debora, Italiasta kotoisin ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Olen myös valmistunut lähihoitajaksi Omniasta kesäkuussa 2020. Tarjoan urheiluhierontaa, purentalihashierontaa, kuumakivihierontaa se​kä klassista hierontaa kolmella kielellä; suomeksi, italiaksi ja englanniksi. Minulle on tärkeä asiakkaan tyytyväisyys, rentoutuminen ja hyvinvointi.

Harrastukseni ovat kuntosali, krav maga -itsepuolustus ja kissojeni silittely. Niiden nimet ovat Herkku ja Noki.

Asiakkaat kertovat:

”Ehdottomasti paras hieroja, jolla olen käynyt. Ammattitaitoinen eikä mikään hipsuttelija.”

​”Aivan ihana hieronta! Debora osasi hyvin löytää jumit ja avata ne, sekä kuunteli asiakkaan toiveita. Suosittelen!”

Kärsitkö lihasten jäykkyydestä, stressistä tai päänsärystä? Nähdään hieronnassa, benvenuti!”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Minna Ylinen

Minna Ylinen

Klassinen hieroja

Minna Ylinen

Minna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa 2022.

”Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului raajanivelten liikkuvuuden edistäminen sekä kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä.

Teen työtäni aina asiakaslähtöisesti, oli tavoitteena sitten kipuoireiden lievittyminen tai rentouttava käsittely. Otteeni on napakan lempeät.”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Emilia Taavitsainen

Emilia Taavitsainen

Klassinen hieroja

Emilia Taavitsainen

Tulossa pian!

Hieroja, Tikkurila: David Pérez

David Pérez

Urheiluhieroja

David Pérez

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Marianne Haverinen

Marianne Haverinen

Klassinen hieroja

Marianne Haverinen

Tulossa pian!

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Pia Abrahamsson

Pia Abrahamsson

Klassinen hieroja

Pia Abrahamsson

Pia on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2023 Itä-Helsingin Hierojakoululta. Klassisen hierontakoulutuksen lisäksi hän on myös koulutettu Shiatsu-hoitaja. Pian osaamisalaa ovat aromaterapia, kuumakivihieronta sekä intialainen päähieronta.

Hieronnassa hän käyttää klassisten hierontaotteiden lisäksi mobilisoivia otteita sekä triggerpistepainantaa, aina asiakaslähtöisesti ja tarpeen mukaan. Pia on kiinnostunut ihmisen kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista.
Asiakaspalautteita:
’Napakka ote, kehoa kuunnellen’
’Olo oli ennen Pian hoitoa kuin ruttuinen paperipallo, joka Pian käsissä tuli takaisin omaan muotoon’
Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Maria Tarvas

Maria Tarvas

Klassinen- & urheiluhieroja, Kalevalainen jäsenkorjaaja, vyöhyketerapeutti

Maria Tarvas

Maria on valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi vuonna 2001 Helsingissä. Hän on myös saanut Kalevalaisen jäsenkorjaajan nimen käyttöoikeuden vuonna 2018 Kansanlääkintäseuralta.

”Tullessasi hoitoon teen aina pienen haastattelun, jotta voin varmistaa että saat yksilöllisen tarpeitasi vastaavan hieronnan.

Tarvittaessa, jos tulosyy hierontaan on esimerkiksi kipu, pyrin löytämään kivun aiheuttajan. Pyrin pureutumaan ongelman todellisen syyn löytämiseen, jotta hieronnalla saadaan lievitettyä kipua tai mahdollisesti poistamaan kivun aiheuttaja. Käytän laajaa hierontaotteiden kirjoa ja hierontatyylini on tuntuvaa, tehokasta, mutta samanaikaisesti rentouttavaa. Mitä syvemmin saamme kehon ja lihakset rentoutumaan, sitä paremmin kehon aineenvaihdunta pääsee toimimaan ja poistamaan kipua aiheuttavat tekijät.

Olen erikoistunut lihashieronnan lisäksi hoitamaan nivelissä ja niveliä ympäröivissä kudoksissa olevia kiputiloja sekä virheasentoja. Kaikki niveliin kohdistuvat tekniikat, joita käytän hieronna yhteydessä ovat pehmeitä, korjaavia ja rentouttavia.

Hieronta ei aina yksistään riitä poistamaan ongelmaa, joten tarvittaessa annan sinulle selkeät ja yksinkertaiset kotihoito-ohjeet, joita on helppo noudattaa.

Olen erikoistunut myös kokonaisvaltaiseen ihmisen psykofyysisen kokonaisuuden hoitamiseen. Pitkään jatkunut stressi, vaikeat elämäntilanteet ja traumaattiset kokemukset voivat vaikuttaa negatiivisesti ihmisen psykofyysiseen hyvinvointiin. Rentouttavalla, kokonaisvaltaisella hieronnalla voidaan tehokkaasti lievittää stressin, traumaperäisen stressin sekä vaikean elämäntilanteen aiheuttamaa levottomuutta, ahdistusta ja pahaa oloa fyysisellä tasolla. Hoidon jälkeen voin tarvittaessa ohjata sopivia hengitysharjoituksia ja rentoutus metodeja oman hyvän olon löytämiseen myös kotona vaikean elämäntilanteen jatkuessa.

Tervetuloa hierontaan!”

Kielitaito: suomi, englanti

Hierontapalveluita Kannelmäessä

Hierontaote Kannelmäen osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Kannelmäestä löytyy mm. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, osteopatiaa, purentaelimistön käsittelyä, Dry needling -hoitoa, sekä raskaushierontaa.

Koulutetut hierojat Helsingin Kannelmäessä ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Kannelmäkeen!

Nyt eroon kivusta ja jumeista! Helsingin Kannelmäen hierojat auttavat osaavalla otteella.