Hieronta Vantaa, Helsinki

Klassinen hieronta Vantaalla ja Helsingissä ammattitaidolla

Klassista hierontaa Vantaalla ja Helsingissä kaikissa toimipisteissämme: Tikkurila, Tammisto, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi, Kannelmäki. Osaavat ja ammattitaitoiset koulutetut hierojamme auttavat kehon erilaisten kipu- ja jännitystilojen lievittämisessä ja ennaltaehkäisyssä.

Eläkeläiskortilla hierontaan edullisemmin

Eläkeläisalennus voimassa arkisin klo 8 – 14.15 välisenä aikana eläkeläiskortilla, kaikissa toimipisteissä, osalle asiakaspalvelijoista (riippuen asiakaspalvelijan palveluvalikoimasta). 30 min / 35 €, 45 min / 50 €, 60 min / 65 €.

Mitä klassinen hieronta on?

Klassinen hieronta on lihaskudosten käsittelyä, jossa käytetään monipuolisesti erilaisia hierontatekniikoita. Hieronta rentouttaa jännittyneitä lihaksia, tehostaa aineenvaihduntaa ja vilkastuttaa verenkiertoa. Hieronnalla pyritään kehon mahdollisten kiputilojen helpottamiseen ja kokonaisvaltaiseen kehon ja mielen rentoutumiseen.

Hieronta on säännöllisesti toteutettuna erinomainen hoitomuoto kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tueksi. Hierontaan ei kannatakaan pelkästään hakeutua vasta sitten, kun keho on jo pahasti jumissa, sillä säännöllisellä hieronnalla on mahdollista myös ennaltaehkäistä kireystilojen syntymistä.

Klassisessa hieronnassa käytetään viittä perusotetta, jotka ovat sively, hankaus, pusertelu, täristys ja taputus. Jokaisella hierojalla on oma ”käden jälki”, jota sovelletaan asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan. Hoitoihin sisältyy lihashuollon, liikunnan ja ravitsemuksen neuvontaa ja -ohjausta. Ammattitaitoinen ohjaus antaa eväät fyysiseen ja psyykkiseen hyvään oloon.

Klassisen hieronnan hyödyt:

 • Helpotusta kehon kiputiloihin
  Säännöllinen hieronta auttaa lievittämään ja jopa ennaltaehkäisemään lihasjännitysten muodostumista. Työperäinen lihaskipu, esimerkiksi toimistotyötä tekevien toistuvat niska-hartiaseudun kivut, on hyvä hoitaa jo ennen, kuin oireet käyvät sietämättömiksi.
 • Tehokasta rentoutusta
  Lihaskudosten manipulointi ja käsittely erilaisin hierontatekniikoin poistaa lihasten kireystiloja ja siten rentouttaa koko kehoa ja keskushermostoa, jolloin kipuaistimuksetkin hellittävät.
 • Vilkastuttaa verenkiertoa
  Hieronta lisää hapen ja ravinteiden kulkua, sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronnalla voidaan myös lisätä lymfakiertoa, joka puolestaan vähentää turvotusta.
 • Soveltuu kaikille
  Jokainen asiakas kohdataan meillä yksilönä. Hierontakerrat suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tilanteen ja toiveiden perusteella.

Usein kysyttyä klassisesta hieronnasta

Klassinen- ja urheiluhieronta eivät juuri eroa tekniikoiltaan toisistaan, mutta urheiluhieroja on erikoistunut juuri urheilijoiden tarpeiden hoitoon. Urheiluhieronta mielletään usein “kovemmaksi” hieronnan muodoksi verrattuna klassiseen hierontaan, mutta tosiasiassa kaikki hieronta – niin klassinen- kuin urheiluhierontakin – toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti.

Sinun ei siis tarvitse olla urheilija tullaksesi urheiluhierontaan, mutta jos sinulla ei ole aiempaa kokemusta hieronnasta, klassisesta hieronnasta on hyvä aloittaa.

Hieronta kannattaa ajatella hoitokuurina, jolloin lyhyen ajan sisällä käydään useamman kerran hoidossa. Tällöin etenkin työperäisten, eli kroonisten lihaskipujen (mm. toimistotyön aiheuttama niska- ja hartiakipu) oireet saadaan huomattavasti paremmin hoidettua. Yksittäiset, satunnaiset hierontakerrat toimivat lähinnä rentouttavana hemmotteluna. Ensimmäisen hierontakerran aikana hieroja voi laatia kanssasi tilanteeseen sopivan hoitojakson.

Hieronta kannattaa ajatella hoitokuurina, jolloin lyhyen ajan sisällä käydään useamman kerran hoidossa. Tällöin etenkin työperäisten, eli kroonisten lihaskipujen (mm. toimistotyön aiheuttama niska- ja hartiakipu) oireet saadaan huomattavasti paremmin hoidettua. Yksittäiset, satunnaiset hierontakerrat toimivat lähinnä rentouttavana hemmotteluna. Ensimmäisen hierontakerran aikana hieroja voi laatia kanssasi tilanteeseen sopivan hoitojakson.

Hieroja voi antaa sinulle kotiohjeita, joiden tarkoituksena on edesauttaa ja ylläpitää hieronnalla saatuja tuloksia. Pyrimme siihen, että oireesi pysyvät poissa ja riittää, kun käyt ylläpitohoidossa n. kerran kuussa.

Kaikki hierojamme ovat koulutettuja hierojia, eli he ovat suorittaneet vähintään hieronnan ammattitutkinnon. Koulutettu hieroja on nimikesuojattu ammattinimike, jonka käyttöä valvoo Sosiaali- ja terveysalan lupa- ja valvontavirasto Valvira.

Toiminta-alueemme on Vantaa ja Helsinki. Klassista hierontaa on saatavilla jokaisessa toimipisteessämme: TikkurilaTammistoMyyrmäkiMalmiHerttoniemiKannelmäki.

Klassinen hieronta ja urheiluhieronta löytyvät hinnastostamme samoin hinnoin. Tutustu kattavaan hinnastoomme.

Jos et ole käynyt Hierontaotteella aiemmin, kannattaa hyödyntää tutustumistarjous: ensimmäinen 45 min hieronta 50€!

Tarjous

Hieroja Vantaa, Helsinki: Tutustumistarjous 45 min / 50€

Ammattitaitoiset koulutetut hierojamme tarjoavat yksilöllistä hoitoa lihasjännitysten ja kiputilojen lievittämiseen, sekä apua kokonaisvaltaiseen kehon rentouttamiseen. Hyödynnä tutustumistarjouksemme ja nauti ensimmäisestä hierontakerrasta meillä hintaan 50 € kaikissa toimipisteissämme (Tikkurila, Tammisto, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi, Kannelmäki)!