Hieronta - Tammisto

Hierontapalveluita Tammistossa valoisissa ja avarissa tiloissa osaavien hierojien toimesta. Sijaintinsa puolesta Tammistoon on helppo tulla kaikista suunnista. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, kiinalainen akupunktio, osteopatia, purentaelimistön käsittely, sekä intialainen päänhieronta.

Hierontaote Tammisto
Säätökuja 2
01520 Vantaa
(Tammiston Lidlin liikekiinteistö)

Julkinen liikenne:  561 ja 616 bussipysäkki vieressä.
Pysäköinti: Tammiston Lidlin pysäköintialue, 2h kiekkopaikkoja.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Tammisto

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Tomi Palmos

Tomi Palmos

Hieroja, toimipistevastaava

Tomi Palmos

Tomi on saanut kuntohoitajan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut liikunnanohjaajana vuodesta 1995 ja hierojana vuodesta 2000.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Aleks Piispa

Aleks Piispa

Urheiluhieroja

Aleks Piispa

Aleks on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on suorittanut Valmentajat ry:n Fascia-kurssin v. 2015. Jatkosuunnitelmissa fysioterapiakoulutus. Aleks tekee myös kinesioteippauksia ja mobilisoivaa hierontaa. Jalkapallo on lähellä Aleksin sydäntä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

”Keskityn työssäni ongelman hoitoon ja pyrin keksimään ratkaisua siihen, mistä oireet voivat johtua ja autan sinua pääsemään parempaan kuntoon. Olen opiskellessani hierojaksi erikoistunut kivunhoitoon. Minulla on pitkä urheilutausta salibandyn puolelta.

Erityisesti niska-hartiaseudun kivut ja ongelmat ovat osaamisaluettani. Mikäli sinua vaivaa päänsärky, hartiajännitykset tai jokin muu, varaa aika ja tule käymään luonani Tammistossa.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Sanna Laakso

Sanna Laakso

Klassinen hieroja

Sanna Laakso

Sanna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla. Hän on suorittanut kivunhoidon tutkinnon, manuaalisen lymfan perusteet, imukuppihieronnan kurssin, kivunhoidon akupunktiokoulutuksen ja dry needling koulutuksen. Sanna tekee myös fasciakäsittelyä ja lymfahierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Olen ollut kiinnostunut koko ikäni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pyrin hyödyntämään sitä hierojan työssäni.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Maria Karlsson

Maria Karlsson

Klassinen hieroja, PT

Maria Karlsson

Maria on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Hänellä on myös FAF:n personal trainer -koulutus.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

”Hei, olen Maria Karlsson, kivunhoitoon erikoistunut koulutettu hieroja, jolla on holistinen suhtautumistapa terveyteen – terve sielu terveessä ruumiissa.

Tarjoan Tammiston toimipisteessä klassista hierontaa asiakkaan toiveita kuunnellen, sekä rentouttavaa intialaista päähierontaa.

Sosiaalisesta luonteestani huolimatta pidän tärkeänä antaa asiakkaille myös tilaa rentoutua hiljaisuudessa.

Olen aiemmalta ammatiltani taloushallinnon ammattilainen ja ymmärrän hyvin päätetyön aiheuttamat vaikutukset kehoon ja mieleen.

Oma liikuntataustani on monipuolinen sisältäen mm. kamppailulajeja, tanssia, ratsastusta, koiran koulutusta, kuntosaliharjoittelua, painonnostoa, joogaa yms.

Olen kouluttautunut myös FAF:n personal traineriksi.

Vapaa-aikaa tykkään viettää ystävien ja perheen kanssa kauniissa maisemissa ulkoilmasta nauttien.

Tervetuloa! :)”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Marko Färlin

Marko Färlin

Osteopaatti, urheiluhieroja

Marko Färlin

Marko on saanut klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa. Toiminut osteopaattina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2010.

”Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Osaan hoitaa akuutteja niska-hartiaseudun ongelmia ja tarvittaessa antaa hoito-ohjeita. Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Riitta Kajanto

Riitta Kajanto

Klassinen hieroja

Riitta Kajanto

Riitta on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lahdessa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 1993.

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista, kokonaisvaltaista ja tehokasta klassista hierontaa.

”Lähden aina liikkeelle asiakkaan kokonaistilanteen kartoituksesta, jotta voin tarjota parhaan mahdollisen avun hänen ongelmaansa.
Vuosien varrella olen hankkinut runsaasti lisäkoulutuksia laajentaakseni ammattitaitoani ja voidakseni hoitaa asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.

Olen perehtynyt mm. trigger- ja vyöhykepisteiden käsittelyyn sekä iskias-, niska- ja hartiakipujen hoitoon. Opiskelin vuoden klassista osteopatiaa ja omaan perustiedot lymfahoidosta ja hivenaineterapiasta.
Räätälöin aina myös hieronnan intensiteetin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, niin napakka kuin pehmeämpi, rentouttava hieronta onnistuvat.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Ville Korhonen

Ville Korhonen

Urheiluhieroja

Ville Korhonen

Ville on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Olen 2019 kesällä valmistunut koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on yli kymmenen vuoden urheilutausta ja olen aina ollut kiinnostunut ihmisen fysiologiasta ja hyvinvoinnista. Hoidan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti yhdistellen eri tekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan.”

Hieroja - Pasila, Helsinki: Mariia Starovoitova

Mariia Starovoitova

Urheiluhieroja

Mariia Starovoitova

Mariia on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Johanna Voutilainen

Johanna Voutilainen

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Johanna Voutilainen

Johanna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Opiskelee viimeistä vuotta osteopatiaa hieronnan ohella. Johanna tekee myös purentaelimistön hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Olen urheiluhieroja, valmentaja ja osteopaattiopiskelija. Liikunta ja urheilu ovat olleet vahvasti mukana koko elämäni ajan. Pelasin jalkapalloa 17 vuotiaaksi ja aikuisena uudelleen useamman vuoden. Työkokemusta minulla on kuntosalimaailmasta ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjauksesta 18 vuoden ajalta ja valmennustaustaa löytyy myös jalkapallon parista.

Kiinnostukseni alaa kohtaan on syntynyt oman urheilu ja liikuntataustan kautta joka on myös tuonut paljon erilaista kokemusta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019 ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt hierojana ja valmentajana. Mielenkiinnon kohteitani ovat liikkuvuuden ja sitä kautta suorituskyvyn parantaminen sekä ihmisen anatomia ylipäätään ja melkein kaikki vapaa-aikani kuluu joko itse urheillessani tai crossfittiä, voimaharjoittelua, urheilufysiologiaa yms. liittyviä asioita opiskellessa.

Teen myös purentaelimistön käsittelyä ja raskausajan hierontaa.”

Johanna Komulainen

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja

Johanna Komulainen

Johanna on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut hierojana vuodesta 2013, ja fysioterapeuttina vuodesta 2021.

”Opiskelen tällä hetkellä fysioterapian suoravastaanottoa, ja olen suorittanut myös kouluikäisten lasten selkä- ja alaraajojen Tule -jatko-opinnot.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Milla Väänänen

Milla Väänänen

Urheiluhieroja

Milla Väänänen

Milla on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Hieroja - Tikkurila, Tammisto, Vantaa: Katja Kähkönen

Katja Kähkönen

Klassinen hieroja, osteopaattiopiskelija

Katja Kähkönen

Katja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä 2018, ja suorittaa nyt osteopaatin tutkintoa.

Katja harrastaa vapaa-ajalla salitreeniä, joogaa sekä lenkkeilyä.

”Käsittelyni ja hoidon voimakkuus on aina asiakaslähtöistä. Voin käyttää hoidoissani mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä, fasciatekniikoita, syväkudoshierontaa, hyvin voimakkaita otteita tai kevyempiä, rentouttavampia otteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Teen myös purentaelimistön käsittelyä, sekä hierontaa osteopaattisin menetelmin.”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Minna Ylinen

Minna Ylinen

Klassinen hieroja

Minna Ylinen

Minna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa 2022.

”Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului raajanivelten liikkuvuuden edistäminen sekä kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä.

Teen työtäni aina asiakaslähtöisesti, oli tavoitteena sitten kipuoireiden lievittyminen tai rentouttava käsittely. Otteeni on napakan lempeät.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Nina Liste

Nina Liste

Klassinen hieroja

Nina Liste

Nina on suorittanut hieronnan ammattitutkinnon Vantaalla 2022.

”Tervehdys! Olen toiminut koulutettuna hierojana keväästä 2022 lähtien. Lisäkoulutusta löytyy dry needlingistä, fasciakäsittelystä sekä purentaelimistön hoidosta. Minulle on kertynyt lähes 10 vuoden kokemus liikunta- ja hyvinvointialalta mm. personal trainerin sekä fustra-valmentajan tehtävistä. Kamppailulajit ovat lähellä sydäntä ja tärkeimpänä harrastuksena mainittakoon potkunyrkkeily josta minulla on myös kilpatausta.

Työssäni tärkein tehtävä on parantaa yksilöidysti toimintakykyä, oli kyseessä sitten stressitasojen laskeminen, päänsärkyjen lievittäminen taikka paikallisten lihaskireyksien avaaminen. Lämpimästi tervetuloa, nähdään Tammiston toimipisteellä :)”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Pattrik Callingham

Pattrik Callingham

Klassinen hieroja

Pattrik Callingham
Pattrik on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2023 Helsingissä.
”Keskityn hoidoissani olemaan rauhallinen ja läsnä. Tavoitteenani on auttaa sinua rentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Olen koulutettu hieroja ja opiskellut lisäksi intialaista päähierontaa. Käytän hoidoissa klassisia hierontatekniikoita sekä erilaisia päähieronnan tekniikoita ja periaatteita muokaten kokonaisuuden jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.
Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.”
Kielitaito: suomi, englanti (äidinkieli)
Hieroja - Tammisto, Vantaa: Henriikka Lipponen

Henriikka Lipponen

Klassinen hieroja

Henriikka Lipponen

Henriikka on valmistunut koulutetuksi hierojaksi vuonna 2010 Espoossa.

”Lisäkoulutuksena olen käynyt mobilisointitekniikoita, joita hyödynnän työssäni tarpeen mukaan. Tarjoan myös intialaista päähierontaa.”

Hierontapalveluita Tammistossa

Hierontaote Tammiston osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Tammistosta löytyy mm. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa,  purentaelimistön käsittelyä, lymfahierontaa, hierontaa osteopaattisin tekniikoin, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Koulutetut hierojat Vantaan Tammistossa ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Tammistoon!

Nyt eroon kivusta ja jumeista! Vantaan Tammiston hierojat auttavat osaavalla otteella rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa. Varaa aika kätevästi verkossa.