Hieronta - Tammisto

Hierontapalveluita Tammistossa valoisissa ja avarissa tiloissa osaavien hierojien toimesta. Sijaintinsa puolesta Tammistoon on helppo tulla kaikista suunnista. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, kiinalainen akupunktio, osteopatia, purentaelimistön käsittely, sekä intialainen päänhieronta.

Hierontaote Tammisto
Säätökuja 2
01520 Vantaa
(Tammiston Lidlin liikekiinteistö)

Julkinen liikenne:  561 ja 616 bussipysäkki vieressä.
Pysäköinti: Tammiston Lidlin pysäköintialue, 2h kiekkopaikkoja.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Tammisto

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Aleks Piispa

Aleks Piispa

Urheiluhieroja

Aleks Piispa

Aleks on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on suorittanut Valmentajat ry:n Fascia-kurssin v. 2015. Jatkosuunnitelmissa fysioterapiakoulutus. Aleks tekee myös kinesioteippauksia ja mobilisoivaa hierontaa. Jalkapallo on lähellä Aleksin sydäntä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

”Keskityn työssäni ongelman hoitoon ja pyrin keksimään ratkaisua siihen, mistä oireet voivat johtua ja autan sinua pääsemään parempaan kuntoon. Olen opiskellessani hierojaksi erikoistunut kivunhoitoon. Minulla on pitkä urheilutausta salibandyn puolelta.

Erityisesti niska-hartiaseudun kivut ja ongelmat ovat osaamisaluettani. Mikäli sinua vaivaa päänsärky, hartiajännitykset tai jokin muu, varaa aika ja tule käymään luonani Tammistossa.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Tomi Palmos

Tomi Palmos

Hieroja, toimipistevastaava

Tomi Palmos

Tomi on saanut kuntohoitajan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut liikunnanohjaajana vuodesta 1995 ja hierojana vuodesta 2000.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Sanna Laakso

Sanna Laakso

Klassinen hieroja

Sanna Laakso

Sanna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Vantaalla. Hän on suorittanut kivunhoidon tutkinnon, manuaalisen lymfan perusteet, imukuppihieronnan kurssin, kivunhoidon akupunktiokoulutuksen ja dry needling koulutuksen. Sanna tekee myös fasciakäsittelyä ja lymfahierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Olen ollut kiinnostunut koko ikäni kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista ja pyrin hyödyntämään sitä hierojan työssäni.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Maria Karlsson

Maria Karlsson

Klassinen hieroja, PT

Maria Karlsson

Maria on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Hänellä on myös FAF:n personal trainer -koulutus.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Marko Färlin

Marko Färlin

Osteopaatti, urheiluhieroja

Marko Färlin

Marko on saanut klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa. Toiminut osteopaattina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2010.

”Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Osaan hoitaa akuutteja niska-hartiaseudun ongelmia ja tarvittaessa antaa hoito-ohjeita. Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Riitta Kajanto

Riitta Kajanto

Klassinen hieroja

Riitta Kajanto

Riitta on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lahdessa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 1993.

Tarjoan ammattitaitoista, monipuolista, kokonaisvaltaista ja tehokasta klassista hierontaa.

”Lähden aina liikkeelle asiakkaan kokonaistilanteen kartoituksesta, jotta voin tarjota parhaan mahdollisen avun hänen ongelmaansa.
Vuosien varrella olen hankkinut runsaasti lisäkoulutuksia laajentaakseni ammattitaitoani ja voidakseni hoitaa asiakkaitani mahdollisimman monipuolisesti ja tehokkaasti.

Olen perehtynyt mm. trigger- ja vyöhykepisteiden käsittelyyn sekä iskias-, niska- ja hartiakipujen hoitoon. Opiskelin vuoden klassista osteopatiaa ja omaan perustiedot lymfahoidosta ja hivenaineterapiasta.
Räätälöin aina myös hieronnan intensiteetin asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, niin napakka kuin pehmeämpi, rentouttava hieronta onnistuvat.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Sonja Korhonen

Sonja Korhonen

Klassinen hieroja

Sonja Korhonen

Sonja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Aloitin hieromisen säännöllisen treenaamisen käytännössä jo 6 -vuotiaana isäni kannustamana ja opastamana. Innostus hieromiseen onkin vahvasti säilynyt niiltä ajoilta tähän päivään asti. Koen löytäneeni juuri oikealle alalle kehonhuollon, terveyden ja hyvinvoinnin edistämisen pariin. Tavoittelen syvempää tietoa kehonhuollosta, anatomiasta, mielen ja kehon yhteydestä. Tällä hetkellä tähtäimessä onkin fysioterapian tai osteopatian opinnot.

Parasta työssäni on tyytyväiset asiakkaat, sekä tuloksien saavuttaminen hierottavan tarpeita kuunnellen. Voimakas ja kevyempi ote onnistuu. Tehdään hieronnasta juuri sinulle sopiva!”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Ville Korhonen

Ville Korhonen

Urheiluhieroja

Ville Korhonen

Ville on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Olen 2019 kesällä valmistunut koulutettu hieroja sekä urheiluhieroja. Minulla on yli kymmenen vuoden urheilutausta ja olen aina ollut kiinnostunut ihmisen fysiologiasta ja hyvinvoinnista. Hoidan jokaisen asiakkaan yksilöllisesti yhdistellen eri tekniikoita asiakkaan tarpeiden mukaan.”

Hieroja - Pasila, Helsinki: Mariia Starovoitova

Mariia Starovoitova

Urheiluhieroja

Mariia Starovoitova

Mariia on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Johanna Voutilainen

Johanna Voutilainen

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Johanna Voutilainen

Johanna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Opiskelee 2./4 vuotta osteopatiaa hieronnan ohella. Johanna tekee myös purentaelimistön hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Olen urheiluhieroja, valmentaja ja osteopaattiopiskelija. Liikunta ja urheilu ovat olleet vahvasti mukana koko elämäni ajan. Pelasin jalkapalloa 17 vuotiaaksi ja aikuisena uudelleen useamman vuoden. Työkokemusta minulla on kuntosalimaailmasta ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjauksesta 18 vuoden ajalta ja valmennustaustaa löytyy myös jalkapallon parista.

Kiinnostukseni alaa kohtaan on syntynyt oman urheilu ja liikuntataustan kautta joka on myös tuonut paljon erilaista kokemusta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Valmistuin urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta vuonna 2019 ja valmistumiseni jälkeen olen työskennellyt hierojana ja valmentajana. Mielenkiinnon kohteitani ovat liikkuvuuden ja sitä kautta suorituskyvyn parantaminen sekä ihmisen anatomia ylipäätään ja melkein kaikki vapaa-aikani kuluu joko itse urheillessani tai crossfittiä, voimaharjoittelua, urheilufysiologiaa yms. liittyviä asioita opiskellessa.

Teen myös purentaelimistön käsittelyä ja raskausajan hierontaa.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Johanna Tunttunen

Johanna Tunttunen

Fysioterapeutti (AMK), Urheiluhieroja

Johanna Tunttunen

Johanna on saanut fysioterapeutin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut hierojana vuodesta 2013 ja fysioterapeuttina 2021.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Milla Väänänen

Milla Väänänen

Urheiluhieroja

Milla Väänänen

Milla on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Valtteri Ala-Heikkilä

Valtteri Ala-Heikkilä

Urheiluhieroja

Valtteri Ala-Heikkilä

Valtteri on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2022.

”Harrastan alamäkipyöräilyä, laitesukellusta ja boulderointia. Näiden lajien lisäksi minulla on 15 vuoden kokemus motocrossista.”

Hieroja - Tikkurila, Tammisto, Vantaa: Katja Kähkönen

Katja Kähkönen

Klassinen hieroja

Katja Kähkönen

Katja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä 2018, ja suorittaa nyt hieronnan erikoisammattitutkintoa.

Katja harrastaa vapaa-ajalla salitreeniä, joogaa sekä lenkkeilyä.

”Käsittelyni ja hoidon voimakkuus on aina asiakaslähtöistä. Voin käyttää hoidoissani mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä, fasciatekniikoita, syväkudoshierontaa, hyvin voimakkaita otteita tai kevyempiä, rentouttavampia otteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Teen myös purentaelimistön käsittelyä.”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Minna Ylinen

Minna Ylinen

Klassinen hieroja

Minna Ylinen

Minna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa 2022.

”Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului raajanivelten liikkuvuuden edistäminen sekä kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä.

Teen työtäni aina asiakaslähtöisesti, oli tavoitteena sitten kipuoireiden lievittyminen tai rentouttava käsittely. Otteeni on napakan lempeät.”

Linda Ratalahti

Urheiluhieroja

Linda Ratalahti

Tulossa pian!

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Jenni Lindevall

Jenni Lindevall

Klassinen hieroja

Jenni Lindevall

Jenni on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä 2021.

Hierontapalveluita Tammistossa

Hierontaote Tammiston osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Tammistosta löytyy mm. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa,  purentaelimistön käsittelyä, lymfahierontaa, hierontaa osteopaattisin tekniikoin, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Koulutetut hierojat Vantaan Tammistossa ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Tammistoon!

Nyt eroon kivusta ja jumeista! Vantaan Tammiston hierojat auttavat osaavalla otteella rentouttamaan lihaksia ja parantamaan verenkiertoa. Varaa aika kätevästi verkossa.