Hieronta - Myyrmäki

Hierontapalveluita Myyrmäessä ammattitaitoisten hierojien toimesta. Koe rentouttava ja tehokas hieronta. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, purentaelimistön hoito, intialainen päänhieronta, kiinalainen akupunktio, ja muuta.

Hierontaote Myyrmäki
Iskoskuja 3
01600 Vantaa
(Kauppakeskus Myyrmanni 3krs)

Pysäköinti: Myyrmannin kauppakeskus

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-17
Sunnuntai: 12–17

Hierojat, Myyrmäki

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Emma Hulkkonen

Emma Hulkkonen

Fysioterapeutti (AMK), Klassinen hieroja, Toimipistevastaava

Emma Hulkkonen

Emma on saanut fysioterapeutin koulutuksen Lahdessa ja klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä sekä on erikoistunut kivun hoitoon.

Emma on myös käynyt kursseja purentaelimistön käsittelyyn liittyen. Lisäksi hän tekee fasciakäsittelyä, kroonisten ja akuuttien kiputilojen hoitoon soveltuvia TENS-hoitoja ja kinesio- ja urheiluteippauksia. Näistä toiveista kannattaa lisätä tieto aikaa varatessa.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Heidi Himmanen

Heidi Himmanen

Klassinen osteopaatti, klassinen hieroja

Heidi Himmanen

Heidi on saanut klassisen osteopaatin ja klassisen hierojan koulutuksen Espoossa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015 ja osteopaattina vuodesta 2019.

”Hyvinvointi, terveys ja liikunta ovat olleet minulle aina elämäntapa. Olen harrastanut monia eri lajeja mutta kaikista rakkain niistä on ollut käsipallo, jota ehdin pelata parisenkymmentä vuotta. Urheilutaustani jos mikä, on opettanut kuinka tärkeää lihashuolto on meille kaikille. Myös omat kokemukset pitkään kestäneistä selkäkivuista ovat herättäneet kiinnostuksen erilaisiin hoitoihin. Hyvä manuaalinen terapia voi parhaimmillaan poistaa koviakin kipuja. Tämä motivoi minua työssäni.

Ihmisten auttaminen ja kuunteleminen on aina kiinnostanut tällaista empaattista ihmisluonnetta ja nyt saan työssäni toteuttaa itseäni ja unelmiani. Tulen myös hyvin toimeen erilaisten ihmisten kanssa, kunnioitan erilaisuutta.

Osteopatia on manuaalinen hoitomuoto, jossa katsotaan kokonaisvaltaisesti pintaa syvemmälle huomioiden kehon ja mielen. Klassinen osteopatia perustuu muun muassa seuraaviin periaatteisiin. Keho on itsesäätävä, itseparantava ja se pyrkii terveyteen. Kehon rakenne ja toiminta liittyvät yhteen ja ovat vuorovaikutussuhteessa toisiinsa nähden. Voisi siis sanoa, että osteopaatti pyrkii hoidollaan ohjaamaan kehoa kohti terveyttä, tukemalla ja vahvistamalla kehon omia toimintoja. Tämä parantaa sekä kehon toimintaa, että rakennetta. Hoidan asiakkaitani näiden periaatteiden mukaisesti.

Ihminen kokonaisuudessaan kiehtoo minua suuresti, siksi haluan oppia ja tietää yhä enemmän. Uuden oppiminen ja laajempi ymmärrys sekä kehosta, että mielestä motivoi minua työssäni ja pitää tietoni ajantasalla. Valmistumisen jälkeen olen syventänyt osaamistani osteopatian jatko-opinnoilla, joita suoritan säännöllisesti. Aloitin muun muassa syksyllä 2020 6-vuotiset jatko-opinnot, joissa syvennytään vauvojen ja lasten osteopaattiseen hoitamiseen.

Osteopatia on monipuolinen ja lempeä hoitomuoto. Tämän takia asiakkainani käy kaikenikäisiä ja hyvin erilaisin haastein. Hoidan myös mielelläni raskaana olevia, vauvoja sekä lapsia.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Maria Karlsson

Maria Karlsson

Klassinen hieroja, PT

Maria Karlsson

Maria on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Hänellä on myös FAF:n personal trainer -koulutus.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mirjami Holopainen

Mirjami Holopainen

Klassinen hieroja

Mirjami Holopainen

Mirjami on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

”Olen koulutettu hieroja sekä akupunktiohoitaja. Minulle voit varata ajan hierontaan, akupunktioon ja kuivakuppaukseen.

Klassisen hieronnan koulutukseni olen saanut Stadin ammatti- ja aikuisopistossa erikoistuen kivun hoitoon.

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutusta minulla on Helsingin Neijing-koulusta sekä Kiinalaisen lääketieteen Akatemiasta. Olen myös FinnAcun jäsen.

Klassisen hieronnan lisäksi työkokemusta minulla on myös tuina-hieronnasta sekä jalkojen vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Nina Moberg

Nina Moberg

Klassinen hieroja

Nina Moberg

Nina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.

”Hieronta on minulle kädentaitoammatti. Siinä voi yhdistää tietoa ihmisen anatomian ihmeellisyydestä, läsnäoloon asiakkaan kanssa. Hieron asiakastani napakasti. Kysyn ja kuuntelen, jotta hieronnalla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. On palkitsevaa, kun tunnen miten kireä lihaskudos rentoutuu ja asiakkaalle jää miellyttävä fiilis. Parhaimmillaan hieronnasta muodostuu flow-kokemus. Uuden oppiminen pitää mielenkiintoa yllä. Parhaillaan perehdyn purentaelimistön hoitoon.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mika Multanen

Mika Multanen

Urheiluhieroja

Mika Multanen

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän tekee myös purentaelimistön hoitoa ja Dry needling- hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Työssäni käytän klassisen- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia menetelmiä aina tarpeen mukaan. Hieronnassa pyrin löytämään syy-seuraus suhteen — en hoida vain oiretta, vaan haluan löytää myös syyn kipuun tai liikerajoitteisuuteen. Dry needling – hoidosta lisää tästä.
Voit myös tulla hierontaan ilman kipuja: säännöllisellä ylläpitävällä hieronnalla pidetään turhat kivut ja liikerajoitteisuudet loitolla.
Annan sinulle tarvittaessa mielelläni myös hyvät venyttely- ja jumppaohjeet!”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Janne Romo

Janne Romo

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja

Janne Romo

Janne on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella ja fysioterapeutin koulutuksen Savonlinnassa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016 ja fysioterapeuttina vuodesta 2021.

Hierontapalveluita Myyrmäessä

Hierontaote Myyrmäen osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Myyrmäestä löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, klassista osteopatiaa, lapsi osteopatiaa, PT-palveluita ja Intialaista päänhierontaa.

Koulutet hierojat Vantaan Myyrmäessä ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Myyrmäkeen!

Monipuolisia hierontapalveluita Vantaan Myyrmäessä. Rentoutumiseen tai lihasvaivojen lievennykseen. Tervetuloa ammattihierojien hoitoon. Varaa aika kätevästi verkossa.

Valikko