Hieronta - Myyrmäki

Hierontapalveluita Myyrmäessä ammattitaitoisten hierojien toimesta. Koe rentouttava ja tehokas hieronta. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, osteopatia, purentaelimistön käsittely, intialainen päänhieronta, kiinalainen akupunktio, ja muuta.

Hierontaote Myyrmäki
Iskoskuja 3
01600 Vantaa
(Kauppakeskus Myyrmanni 3krs)

Pysäköinti: Myyrmannin kauppakeskus

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-17
Sunnuntai: 12–17

Hierojat, Myyrmäki

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Emma Hulkkonen

Emma Hulkkonen

Fysioterapeutti (AMK), Klassinen hieroja, Toimipistevastaava

Emma Hulkkonen

Emma on saanut fysioterapeutin koulutuksen Lahdessa ja klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, ja on erikoistunut kivun hoitoon. Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

”Vastaanotolla pyrin löytämään mahdolliset syyt kipuihisi ja vaivoihisi, joihin vaikuttamalla oireet saadaan lievittymään tai poistumaan. Hoidolla voidaan myös ennaltaehkäistä ongelmia tulevaisuudessa. Erityisosaamisalueitani ovat selkäranka- ja lantiorengasperäiset kiputilat ja toimintahäiriöt sekä purentaelimistön vaivat. Hyödynnän hoidoissani mm. mobilisaatiotekniikoita, akupunktiota, faskiakäsittelyä, kinesioteippausta ja TNS-sähköhoitoa. Annan mielelläni myös ohjeita kotihoitoon ja harjoitteluun. Otteitteni voimakkuuden sovellan aina asiakkaalle sopivaksi ja pyydän siitä palautetta jo hoidon aikana.

Fysioterapiaan tullessasi suosittelen kertomaan lyhyesti itsestäsi ja vaivastasi jo etukäteen sähköisellä esitietolomakkeella, jonka voit täyttää varausvahvistuksen saatuasi. Siten voin puolestani valmistautua tapaamiseemme paremmin ja pystyn auttamaan sinua tehokkaammin heti ensimmäisellä käynnilläsi.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mika Multanen

Mika Multanen

Urheiluhieroja, DNT®-Dry needling terapeutti

Mika Multanen

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän tekee myös purentaelimistön hoitoa ja Dry needling- hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.

”Työssäni käytän klassisen- ja urheiluhierontaotteiden lisäksi mobilisoivia menetelmiä aina tarpeen mukaan. Hieronnassa pyrin löytämään syy-seuraus suhteen — en hoida vain oiretta, vaan haluan löytää myös syyn kipuun tai liikerajoitteisuuteen. Dry needling – hoidosta lisää tästä.
Voit myös tulla hierontaan ilman kipuja: säännöllisellä ylläpitävällä hieronnalla pidetään turhat kivut ja liikerajoitteisuudet loitolla.
Annan sinulle tarvittaessa mielelläni myös hyvät venyttely- ja jumppaohjeet!”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Mirjami Holopainen

Mirjami Holopainen

Klassinen hieroja

Mirjami Holopainen

Mirjami on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

”Olen koulutettu hieroja sekä akupunktiohoitaja. Minulle voit varata ajan hierontaan, akupunktioon ja kuivakuppaukseen.

Klassisen hieronnan koulutukseni olen saanut Stadin ammatti- ja aikuisopistossa erikoistuen kivun hoitoon.

Kiinalaisen lääketieteen ja akupunktion koulutusta minulla on Helsingin Neijing-koulusta sekä Kiinalaisen lääketieteen Akatemiasta. Olen myös FinnAcun jäsen.

Klassisen hieronnan lisäksi työkokemusta minulla on myös tuina-hieronnasta sekä jalkojen vyöhyketerapeuttisesta hieronnasta.”

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Nina Moberg

Nina Moberg

Klassinen hieroja

Nina Moberg

Nina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Stadin ammatti- ja aikuistopistossa Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.

”Hieronta on minulle kädentaitoammatti. Siinä voin yhdistää tietoa ihmisen anatomiasta käytäntöön, asiakaslähtöisesti. Hierojana olen läsnäoleva ja teen työtäni asiakastani varten. Kysyn ja kuuntelen, jotta hieronnalla saavutetaan paras mahdollinen lopputulos. Tilanteen mukaan ohjaan asiakasta myös kehon tasapainoa ylläpitäviin harjoitteisiin täydentämään hierontaa.
On palkitsevaa, kun tunnen miten kireä lihaskudos rentoutuu ja asiakas on onnistuneen hoidon jälkeen rentoutunut. Uuden oppiminen ja itsensä kehittäminen pitää mielenkiintoa yllä.
Klassisen hieronnan lisäksi teen purentaelinten käsittelyä sekä kuumakivihierontaa.”
Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Laura Foon

Laura Foon

Klassinen hieroja

Laura Foon
Laura on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2016 Espoossa.
”Olen valmistunut hierojaksi 2016 erikoistuen opinnoissani nivelhoitoihin ja pyrin aina hoitamaan ihmistä kokonaisuutena. Otteeni ovat napakan lempeät ja huolehdin turvallisen tilan luomisesta hieronnassa.
Olen erikoistunut perheiden hyvinvointiin, sekä tehnyt paljon töitä päätetyön tuomien haasteiden kanssa. Toimin myös joogaopettajana, joten pyrin myös asiakkaan niin toivoessa antamaan vinkkejä itsehoitoon. Koe kosketuksen voima!”
Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Dan Heiskanen

Dan Heiskanen

Klassinen hieroja

Dan Heiskanen

Dan on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2022.

”Koulutetun hierojan ammattitutkinnon olen saanut Helsingissä Stadin ammatti- ja aikuisopistossa erikoistuen kivunhoitoon. Käytän työssäni hieronnan lisäksi mobilisaatiotekniikoita ja tarvittaessa MET- tekniikoita, sekä triggerpisteiden käsittelyä.

Ihmisten auttaminen on aina ollut lähellä sydäntäni ja siksi kehitän itseäni säännöllisesti kouluttautumalla, että voisin auttaa muita paremmin. Jatkosuunnitelmissa on alustavasti dry needling -koulutus ja purentalihasten käsittely.

Vapaa-ajallani harrastan kansallispuistoja, avantouintia, kuntosalia ja muuta hyötyliikuntaa.”

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Debora Manzoni

Debora Manzoni

Urheiluhieroja

Debora Manzoni

Debora on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021 asti.

”Olen Debora, Italiasta kotoisin ja olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi ja urheiluhierojaksi Suomen Urheiluhierojaopistosta kesäkuussa 2021. Olen myös valmistunut lähihoitajaksi Omniasta kesäkuussa 2020. Tarjoan urheiluhierontaa, purentalihashierontaa, kuumakivihierontaa se​kä klassista hierontaa kolmella kielellä; suomeksi, italiaksi ja englanniksi. Minulle on tärkeä asiakkaan tyytyväisyys, rentoutuminen ja hyvinvointi.

Harrastukseni ovat kuntosali, krav maga -itsepuolustus ja kissojeni silittely. Niiden nimet ovat Herkku ja Noki.

Asiakkaat kertovat:

”Ehdottomasti paras hieroja, jolla olen käynyt. Ammattitaitoinen eikä mikään hipsuttelija.”

​”Aivan ihana hieronta! Debora osasi hyvin löytää jumit ja avata ne, sekä kuunteli asiakkaan toiveita. Suosittelen!”

Kärsitkö lihasten jäykkyydestä, stressistä tai päänsärystä? Nähdään hieronnassa, benvenuti!”

Hieroja - Pasila, Helsinki: Satu Manninen

Satu Manninen

Klassinen hieroja

Satu Manninen

Satu on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Sari Suutari

Sari Suutari

Klassinen hieroja

Sari Suutari

Sari on valmistunut Espoon Hierontakoulu Atlaksesta 2022.

Klassisen hieronnan lisäksi hän on kouluttautunut lymfahierontaan, faskiakalvohierontaan, purentalihasten käsittelyyn sekä kraniosakraaliterapiaan (CST).

”Olen luonteeltani iloinen, ihmislähtöinen ja tulen toimeen kaikenlaisten ihmisten kanssa. Minulle ihmisten kohtaaminen ja kuunteleminen on äärimmäisen tärkeää ja se näkyy hyvin vahvasti työssäni. Haluan auttaa sinua voimaan paremmin niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Hoitooni kuuluu hyvä haastattelu, monipuolinen tutkiminen, kokonaisuuden kartoittaminen ja ennen kaikkea pyrin löytämään syyn vaivoihisi. Hoitojen aikana käytän monipuolisia tekniikoita varmoin ja rauhallisin ottein. Hierontaotteiden lisäksi käytän kohdennettuja venytyksiä sekä nivelen liikkuvuutta parantavia mobilisaatioita.

Minua kiehtoo ihminen kokonaisuutena. Tästä syystä olen jatkokouluttautunut lihasten käsittelyn lisäksi nestekierron ylläpitoon (Lymfa), faskiaalisen verkostomme toimintaan sekä kraniosakraaliterapiaan (CST).

Tervetuloa hoitoon, halusit sitten keskittyä ongelma-alueiden hoitoon tai täysin rentoutumiseen.”

Kim Targa

Klassinen hieroja

Kim Targa

HUOM! Kim tarjoaa palveluita englanniksi, eikä puhu suomea.

Kim is a certified massage therapist with ten years of experience.

”With a strong passion for holistic health and commitment to your care, I bring a wealth of experience and expertise to every massage session. From my perspective, massage therapy is more than a treat – it’s a vital part of a comprehensive health care plan and a fantastic prevention tool.

My expertise is Remedial Massage, using deep & soft tissue techniques to effectively relieve muscle stiffness, break connective tissue adhesions and enhance flexibility. Some of these include trigger point therapy, myofascial release, PNF stretching and joint mobilisation. Remedial massage has also been shown to help reduce chronic fatigue, alleviate anxiety and improve sleep patterns.

Whether you’re seeking pain relief or simply need self-care time, I customize each massage to meet your health needs. Your well-being and satisfaction are my top-priority!

In addition, I’m also trained in pregnancy and hot stone massage.”

Languages: English, Italian

Johanna Mannonen

Osteopaatti

Johanna Mannonen

Johanna on valmistunut osteopaatiksi 2021, ja koulutetuksi hierojaksi 2017.

”Olen Valviran hyväksymä osteopaatti ja koulutettuhieroja. Hierojana olen toiminut 2017 alkaen ja osteopaatiksi valmistuin Atlaksesta 2021. Hoidossa mielestäni on tärkeää ihmisen kokonaisvaltainen huomioiminen ja rentoutuminen. Rennosta olotilasta käsin kehon itseparantavat mekanismit aktivoituvat helpommin ja paraneminen voi lähteä käyntiin.

Koulutan itseäni joka vuosi erilaisilla kursseilla osteopatian saralla. Viimeaikaiset jatkokoulutukset ovat pyörineen klassisen osteopatian syventävän diplomi koulutuksen parissa ja lisäksi olen käynyt syventäviä kursseja mm. lastenosteopatiasta ja naistenosteopatiasta.

Pidän tärkeänä myös opiskella itsenäisesti lukemalla alan kirjallisuutta ja uusimpia tutkimuksia sekä kertaamalla anatomiaa ja fysiologiaa säännöllisesti jotta perusteet ovat kirkaana mielessä.”

Hierontapalveluita Myyrmäessä

Hierontaote Myyrmäen osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Myyrmäestä löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, klassista osteopatiaa, lapsi osteopatiaa, PT-palveluita ja intialaista päänhierontaa.

Koulutetut hierojat Vantaan Myyrmäessä ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Myyrmäkeen!

Monipuolisia hierontapalveluita Vantaan Myyrmäessä. Rentoutumiseen tai lihasvaivojen lievennykseen. Tervetuloa ammattihierojien hoitoon. Varaa aika kätevästi verkossa.