Urheiluhieronta Vantaa, Helsinki

Urheiluhierontaa Vantaalla ja Helsingissä ammattitaidolla

Urheiluhierontaa Vantaalla ja Helsingissä kaikissa toimipisteissämme: Tikkurila, Tammisto, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi, Pasila, Kannelmäki. Osaavat ja ammattitaitoiset urheiluhierojamme auttavat kehon erilaisten kipu- ja jännitystilojen lievittämisessä ja ennaltaehkäisyssä.

Mitä urheiluhieronta on?

Urheiluhieronta ei juuri eroa tekniikoiltaan klassisesta hieronnasta, mutta urheiluhierojan ymmärrys juuri urheilijoiden tarpeista (kuten lepopäivät ja palautuminen, harjoituskaudet, kilpailukaudet, sekä lajikohtaisten henkisten ja fyysisten rasitusten tietous) on vankempi. Urheiluhieronta sopii siis kaikille, mutta siitä on erityisesti hyötyä juuri urheilijoille. Urheilijoille hieronta onkin tärkeä osa palautumista ja lihashuoltoa treeni- ja kisakaudella.

Urheiluhieronta mielletään usein “kovemmaksi” hieronnan muodoksi verrattuna klassiseen hierontaan, mutta tosiasiassa kaikki hieronta – niin klassinen- kuin urheiluhierontakin – toteutetaan aina yksilöllisesti asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaisesti. Molempien hierontatapojen voimakkuutta säädellään asiakasta kuunnellen.

Urheiluhierojan nimike ei ole Suomessa erikseen nimikesuojattu, kuten koulutetun hierojan nimike on. Koulutettuna hierojana toimiakseen tulee hierojalla olla suoritettuna hierojan ammattitutkinto. Hierojan ammattitutkinto sisältää mm. anatomian ja fysiologian opintoja, hierontatekniikoiden harjoittelua sekä perusteet tuki- ja liikuntaelinvaivoista sekä -sairauksista. Hierontaotteen kaikki hierojat ovat koulutettuja hierojia, jotka räätälöivät hierontapalvelut yksilöllisesti jokaista asiakasta kuunnellen. Urheiluhierontaan voi siis ehdottomasti hakeutua, vaikkei olisikaan urheilija.

Urheiluhieronnan hyödyt:

 • Helpotusta kehon kiputiloihin
  Säännöllinen hieronta auttaa lievittämään ja jopa ennaltaehkäisemään lihasjännitysten muodostumista. Etenkin urheilijoille hieronnasta voi olla suurta hyötyä treeni- ja kisakausilta palautumisessa, sekä yleisessä lihaskunnon ylläpidossa.
 • Tehokasta rentoutusta
  Lihaskudosten manipulointi ja käsittely erilaisin hierontatekniikoin poistaa lihasten kireystiloja ja siten rentouttaa koko kehoa ja keskushermostoa, jolloin kipuaistimuksetkin hellittävät.
 • Vilkastuttaa verenkiertoa
  Hieronta lisää hapen ja ravinteiden kulkua, sekä kuona-aineiden poistumista kehosta. Hieronnalla voidaan myös lisätä lymfakiertoa, joka puolestaan vähentää turvotusta.
 • Soveltuu kaikille – ei vain urheilijoille
  Urheiluhierontaan voi tulla, vaikket olisikaan urheilija. Kaikki hierontakerrat suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan tilanteen ja toiveiden perusteella.

Usein kysyttyä urheiluhieronnasta:

Urheiluhieroja Vantaa, Helsinki

Ammattitaitoiset koulutetut urheiluhierojamme tarjoavat yksilöllistä hoitoa lihasjännitysten ja kiputilojen lievittämiseen, sekä apua kokonaisvaltaiseen kehon rentouttamiseen kaikissa toimipisteissämme (Tikkurila, Tammisto, Myyrmäki, Malmi, Herttoniemi, Pasila, Kannelmäki). Varaa aika kätevästi verkossa.