Hieronta - Malmi

Hierontapalveluita Malmilla valoisissa ja avarissa tiloissa osaavien hierojien toimesta. Tehokasta kehonhuoltoa ja lihaskipujen lievitystä. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapiaosteopatia, sekä purentaelimistön käsittely.

Hierontaote Malmi
Malmin kauppatie 8 b
00700 Helsinki
(200 m Malmin asemalta)

Pysäköinti: Pihalla 6 kpl vieraspaikkoja (2 h kiekko) ja Örskintien varrella lisää.
Sisäänkäynti: Katutasosta, pihan puolelta.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 11–20

Hierojat, Malmi

Hieroja - Malmi, Helsinki: Anna Paavola

Anna Paavola

Urheiluhieroja, toimipistevastaava

Anna Paavola

Anna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Hieroja, Tikkurila: Mira Virtanne

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT

Mira Virtanen

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.

Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.

”Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin.

Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.”

Hieroja - Malmi, Helsinki: Antti Selamaa

Antti Selamaa

Klassinen hieroja

Antti Selamaa

Antti on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Muita koulutuksia Shiatsu, NLP practitioner ja rentoutusopastaja, sekä purentaelimistön hoito -kurssi. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2007.

”Päivitän jatkuvasti osaamistani terveydenhuollon koulutuksissa. Hoidan asiakkaiden kipu -ja jännitystiloja asiakaslähtöisesti. Myös puhtaasti rentouttava, klassinen hieronta onnistuu.
Harrastan mm. painonnostoa ja soitan eri soittimia. Tästä syystä osaan hoitaa niin urheilijoiden, kuin muusikoidenkin vaivoja.”
Hieroja - Malmi, Helsinki: Jonna Kasanen

Jonna Kasanen

Klassinen hieroja

Jonna Kasanen

Jonna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

”Ajauduin hieronnan pariin oman joogaharrastukseni myötä, halusta ymmärtää kehon toimintaa ja rakennetta sekä kehon yhteyttä mieleen.

Työskennellessäni otan huomioon asiakkaideni erilaiset tarpeet ja yhdistelen erilaisia otteita, tekniikoita sekä passiivisia venytyksiä ja nivelmobilisointia. Tarpeen mukaan hoitoa voidaan täydentää kuivakuppauksella, sekä kinesioteippauksilla. Olen erikoistunut purentaelimistön hoitoon, sekä niistä johtuviin oireisiin kuten päänsärky ja niska – hartiaseudun kiputilat. Palveluistani löytyy myös intialaista päähierontaa ja NADA korva-akupunktiota.

Asiakaskuntaani lukeutuu muunmuassa niska-hartiaseudun jännitys- ja kiputiloista kärsiviä istumatyöläisiä sekä aktiiviliikkujia.

Hierojana olen rento, rauhallinen sekä läsnäoleva ja tavoitteenani on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Pidän kovasti työstäni, ja voinkin sanoa että olen löytänyt kutsumusammattini.”

Hieroja - Malmi, Vantaa: Patricia Park

Patricia Park

Klassinen hieroja

Patricia Park

Patricia on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Jatkokoulutuksena käynyt urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon, sekä erikoistunut niska- ja pääkipuisen ja purentaongelmaisen potilaan hoitoon.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020 alkaen.

”Kohtaan asiakkaani empaattisella asenteella, ja jokainen saa yksilöityä, huolellista hoitoa. Olen erikoistunut niska- ja pääkipuisiin sekä purentaongelmaisiin potilaisiin. Hoidan myös muut kireydet ja ongelmat päästä varpaisiin.

Käytän työssäni tarpeen mukaan myös nivelten mobilisaatiota. Mobilisaatio lisää nivelten liikkuvuutta ja vähentää kiputiloja.

Minun luokse voit myös tulla ihan puhtaasti rentoutusmielessä ilman mitään selkeää ongelmaa tai kireyttä missään. Hieronta tunnetusti lievittää stressiä ja lisää henkistä hyvinvointia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!”

Fysioterapeutti - Malmi, Helsinki: Mohamed-Weli Yusuf

Mohamed-Weli Yusuf

Fysioterapeutti (AMK)

Mohamed-Weli Yusuf

Mohamed-Weli on saanut fysioterapiakoulutuksen Joensuussa. Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2022.

”Moro, Mobbe tässä! Omaan yli 6 vuoden hieronta- ja fysiikkavalmennuskokemuksen, sekä olen vuonna 2022 Joensuusta valmistunut fysioterapeutti. Olen opiskellut lisäksi liikuntalääketieteen, biomekaniikan ja ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen Yliopistossa.

Voin auttaa sinua kireiden lihasten hoidossa, sekä erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmien kanssa, kuten; niska- ja hartiaseudun ja lapaseudun, alaselän, raajojen ja nivelten kiputiloissa, sekä pitkäaikaisen päänsäryn hoidossa. Voin myös auttaa sinua erilaisten vammojen kuntouttamisessa, kuten; olkapäiden, ranteiden, lantion ja lonkan, polvien, sekä nilkkojen vammoissa.

Älä ujostele ja tervetuloa vastaanotolleni!”

Hieroja - Malmi, Helsinki: Irina Kolomitseva-Saarinen

Irina Kolomitseva-Saarinen

Klassinen hieroja

Irina Kolomitseva-Saarinen

Tulossa pian!

Hieroja - Malmi, Helsinki: Mark Smögel

Mark Smögel

Klassinen hieroja

Mark Smögel

Mark on saanut klassisen hierojan koulutuksen Estonian Massage and Therapy School:sta vuonna 2012 ja täydentänyt osaamistaan Helsingin hieronta-akatemiassa vuonna 2021.

”Moro! Olen toiminut ammattihierojana jo vuodesta 2012.

Vahva puoleni hierojana on se, että osaan helposti löytää ja kartoittaa kipua aiheuttavat esim. niska-hartia alueen jumit, sekä muut tuki- ja liikuntaelinten sairaudet. Osaan käsitellä sen nopeasti ilman kipua mutta kuitenkin niin, että hieronta on syvälle kudoksiin menevää ja tehokasta. Hallitsen myös rentouttavan hieronnan ja lupaan, että nukut todella hyvin tämän käsittelyn jälkeen.

Kohtaan jokaisen asiakkaani yksilönä ja annan henkilökohtaiset neuvot ja ohjeet edistämään toipumista ja myös ennalta ehkäisemään (liikunta ja kotiharjoitus ohjeet). Suoritan liikunnasta, ja kotiharjoitukset.”

Kielitaito: Suomi, englanti

Hierontapalveluita Malmilla

Hierontaote Malmin osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Malmilla löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntoutusta, osteopatiaa, purentaelimistön käsittelyä, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Koulutetut hierojat Helsingin Malmilla ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Malmille!

Ammattitaitoiset, kokeneet hierojamme auttavat sinua rentoutumaan ja lieventävät lihaskipuja ja lihasjumeja. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Varaa aika kätevästi verkossa.