Hieronta - Malmi

Hierontapalveluita Malmilla valoisissa ja avarissa tiloissa osaavien hierojien toimesta. Tehokasta kehonhuoltoa ja lihaskipujen lievitystä. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapiaosteopatia, sekä purentaelimistön käsittely.

Hierontaote Malmi
Malmin kauppatie 8 b
00700 Helsinki
(200 m Malmin asemalta)

Pysäköinti: Pihalla 6 kpl vieraspaikkoja (2 h kiekko) ja Örskintien varrella lisää.
Sisäänkäynti: Katutasosta, pihan puolelta.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-16
Sunnuntai: 11–20

Hierojat, Malmi

Hieroja - Malmi, Helsinki: Anna Paavola

Anna Paavola

Urheiluhieroja, toimipistevastaava

Anna Paavola

Anna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Hieroja, Tikkurila: Mira Virtanne

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT

Mira Virtanen

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.

Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.

”Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin.

Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.”

Hieroja - Malmi, Helsinki: Antti Selamaa

Antti Selamaa

Klassinen hieroja

Antti Selamaa

Antti on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Muita koulutuksia Shiatsu, NLP practitioner ja rentoutusopastaja, sekä purentaelimistön hoito -kurssi. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2007.

”Päivitän jatkuvasti osaamistani terveydenhuollon koulutuksissa. Hoidan asiakkaiden kipu -ja jännitystiloja asiakaslähtöisesti. Myös puhtaasti rentouttava, klassinen hieronta onnistuu.
Harrastan mm. painonnostoa ja soitan eri soittimia. Tästä syystä osaan hoitaa niin urheilijoiden, kuin muusikoidenkin vaivoja.”
Hieroja - Malmi, Helsinki: Jonna Kasanen

Jonna Kasanen

Klassinen hieroja

Jonna Kasanen

Jonna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

”Ajauduin hieronnan pariin oman joogaharrastukseni myötä, halusta ymmärtää kehon toimintaa ja rakennetta sekä kehon yhteyttä mieleen.

Työskennellessäni otan huomioon asiakkaideni erilaiset tarpeet ja yhdistelen erilaisia otteita, tekniikoita sekä passiivisia venytyksiä ja nivelmobilisointia. Tarpeen mukaan hoitoa voidaan täydentää kuivakuppauksella, sekä kinesioteippauksilla. Olen erikoistunut purentaelimistön hoitoon, sekä niistä johtuviin oireisiin kuten päänsärky ja niska – hartiaseudun kiputilat. Palveluistani löytyy myös intialaista päähierontaa ja NADA korva-akupunktiota.

Asiakaskuntaani lukeutuu muunmuassa niska-hartiaseudun jännitys- ja kiputiloista kärsiviä istumatyöläisiä sekä aktiiviliikkujia.

Hierojana olen rento, rauhallinen sekä läsnäoleva ja tavoitteenani on auttaa ihmisiä voimaan kokonaisvaltaisesti paremmin.

Pidän kovasti työstäni, ja voinkin sanoa että olen löytänyt kutsumusammattini.”

Hieroja - Malmi, Vantaa: Patricia Park

Patricia Park

Klassinen hieroja

Patricia Park

Patricia on saanut hierojan koulutuksen Helsingissä. Jatkokoulutuksena käynyt urheiluhierojan erikoisammattitutkinnon, sekä erikoistunut niska- ja pääkipuisen potilaan hoitoon.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020 alkaen.

”Kohtaan asiakkaani empaattisella asenteella, ja jokainen saa yksilöityä, huolellista hoitoa. Olen erikoistunut niska- ja pääkipuisiin potilaisiin. Myös muut vaivat hoituu, sekä urheiluhieronta luonnistuu jos tarve vaatii.

Minun luokse voit myös tulla ihan puhtaasti rentoutusmielessä ilman mitään selkeää ongelmaa tai kireyttä missään. Hieronta tunnetusti lievittää stressiä ja lisää henkistä hyvinvointia.

Lämpimästi tervetuloa vastaanotolleni!”

Fysioterapeutti - Malmi, Helsinki: Mohamed-Weli Yusuf

Mohamed-Weli Yusuf

Fysioterapeutti (AMK)

Mohamed-Weli Yusuf

Mohamed-Weli on saanut fysioterapiakoulutuksen Joensuussa. Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2022.

”Moro, Mobbe tässä! Omaan yli 6 vuoden hieronta- ja fysiikkavalmennuskokemuksen, sekä olen vuonna 2022 Joensuusta valmistunut fysioterapeutti. Olen opiskellut lisäksi liikuntalääketieteen, biomekaniikan ja ravitsemustieteen perusopinnot Itä-Suomen Yliopistossa.

Voin auttaa sinua kireiden lihasten hoidossa, sekä erilaisten tuki- ja liikuntaelin ongelmien kanssa, kuten; niska- ja hartiaseudun ja lapaseudun, alaselän, raajojen ja nivelten kiputiloissa, sekä pitkäaikaisen päänsäryn hoidossa. Voin myös auttaa sinua erilaisten vammojen kuntouttamisessa, kuten; olkapäiden, ranteiden, lantion ja lonkan, polvien, sekä nilkkojen vammoissa.

Älä ujostele ja tervetuloa vastaanotolleni!”

Hieroja - Malmi, Helsinki: Irina Kolomitseva-Saarinen

Irina Kolomitseva-Saarinen

Klassinen hieroja

Irina Kolomitseva-Saarinen

Irina on toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2022.

”Hieronta on ollut elämäni intohimo, ja kun minun oli vaihdettava alaa 58-vuotiaana, päätin, että aion jatkaa rakkaan harrastukseni parissa, mutta virallisesti koulutettuna. Rakastan ihmisen anatomian tutkimista ja ihailen sitä älykkyyttä, millä kehomme on luotu. Nautin siitä, kun pääsen selvittämään, miksi potilaan lihas on kipeä ja mikä oikeasti aiheuttaa kivun (ei aina se paikka, jossa kipu tuntuu, ole kivun alkuperä). Potilaat kehuvat otteitani ja nautin erityisesti kivun pisteiden löytämisestä ja niiden käsittelystä.”

Koulutettu hieroja -kurssi 2021 – 2022

Vauvahierontakurssi 2022 – 2023

Dry Needling -kurssi 2022 – 2023

Erikoishierojakurssi 2023 ja jatkuu edelleen

Akupunktiokurssi 2024 ja jatkuu edelleen

Hieroja - Kannelmäki, Helsinki: Minna Ylinen

Minna Ylinen

Klassinen hieroja

Minna Ylinen

Minna on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä, Stadin ammatti- ja aikuisopistossa 2022.

”Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului raajanivelten liikkuvuuden edistäminen sekä kansansairauksien ennaltaehkäiseminen hierojan työssä.

Teen työtäni aina asiakaslähtöisesti, oli tavoitteena sitten kipuoireiden lievittyminen tai rentouttava käsittely. Otteeni on napakan lempeät.”

Osteopaatti - Malmi, Herttoniemi, Helsinki: Aleksi Lehtinen

Aleksi Lehtinen

Osteopaatti (AMK)

Aleksi Lehtinen

Aleksi on valmistunut osteopaatiksi vuonna 2023 Metropolia AMK:sta.

”Stressi, ylivireys, palautumisen puute, liikehäiriö – kaikki ovat syitä, jotka järkkyvät kehon sisäistä homeostaasia ja tuovat pinnalle ikäviä tuntemuksia ja kehollisia kipuja. Vastaanotollani seuraan tiettyä protokollaa – Varmistan että hermosto on rauhoittunut ja on valmis vastaanottamaan uusia ärsykkeitä. Hoidan mahdollisia toimintahäiriöitä, jotka ovat kivun takana. Samalla pyrin asiakaskertomuksen ja kehon kertoman perusteella selvittämään, mikä on toimintahäiriön syypää. Primääristä sekä sekundääristä toimintahäiriötä hoidettuaan, voidaan saavuttaa pitkäaikaisia hoitotuloksia. Hoidossa tapahtuneita saavutuksia voidaan ylläpitää sekä edistää omahoito-ohjeilla, joita ohjataan tapauskohtaisesti. Hoito tapahtuu aina yhdessä asiakkaan kanssa ja asiakkaan ehdoilla.

Hoidan kaikkia tuki ja liikuntaelimistön toiminnallisia vaivoja päästä varpaisiin ja vastaanotolleni ovat kaikki tervetulleita vauvasta vaariin. Tervetuloa!”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Pattrik Callingham

Pattrik Callingham

Klassinen hieroja

Pattrik Callingham

Pattrik on valmistunut koulutetuksi hierojaksi 2023 Helsingissä.

”Keskityn hoidoissani olemaan rauhallinen ja läsnä. Tavoitteenani on auttaa sinua rentoutumaan ja päästämään irti stressistä. Olen koulutettu hieroja ja opiskellut lisäksi intialaista päähierontaa. Käytän hoidoissa klassisia hierontatekniikoita sekä erilaisia päähieronnan tekniikoita ja periaatteita muokaten kokonaisuuden jokaiselle asiakkaalle sopivaksi.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi vastaanotolleni.”

Kielitaito: suomi, englanti (äidinkieli)

Hieroja - Malmi, Helsinki: Kristina Sandström

Kristina Sandström

Klassinen hieroja

Kristina Sandström

Kristina on valmistunut koulutetuksi hierojaksi Helsingissä 2022, ja liikunnanohjaajaksi 2019.

”Työskentelen päivisin liikunnanopettajana toisella asteella, ja tämän ohella teen hierojantöitä.

Olen harrastanut aktiivisesti liikuntaa nuoresta asti, ja nykyisin sen mukaan minkä ehdin. Päälajini on ollut jalkapallo, jossa myös toiminut valmentajana.

Minulle on tärkeätä pohtia mistä tietty kipu tai vaiva johtuu ja annan mielelläni neuvoja ja ohjeita liikkeisiin, joista voi olla hyötyä kipujen vähentämiseen. Olet tervetullut luokseni jos toivot apua kipu-ja jännitystilojen hoitoon, tai rentoutukseen. Kokemusta on myös nuorten jalkapalloiljoiden, käsipalloilijoiden ja jääkiekkoilijoiden hieronnasta.

Olen luonteeltani rauhallinen, empaattinen ja hyvä kuuntelija.

Jag betjänar dig gärna även på mitt modersmål svenska.

Tervetuloa! Välkommen!”

Kielitaito: suomi, ruotsi

Hieroja - Myyrmäki, Vantaa: Sarlotta Vaahti

Sarlotta Vaahti

Klassinen hieroja

Sarlotta Vaahti

Sarlotta on valmistunut Stadin aikuisopistosta Helsingissä vuonna 2024.

”Olen saanut koulutukseni Stadin aikuisopistossa 2023- 2024 erikoistuen mobilisoivaan hierontaan. Valmistuessani sain stipendin koulusta hyvin mentyjen opintojen johdosta. Hyödynnän hieronnoissani passiivisia venytyksiä ja mobilisoivaa käsittelyä tarpeen mukaan. Olen suunnitellut käyväni pian purentalihashieronta kurssin.

Olen aiemmin työskennellyt maalarina pitkään. Fyysinen työ, missä näkee oman kädenjäljen tuntuu minulle luontevalta työltä. Aiemmassa työssäni aloin kaivata ihmisläheisempää työtä, sillä seinät alkoivat olla aika tylsiä työkavereita. Vapaa-ajalla käyn kuntosalilla.

Hierontaani voit tulla joko rentoutumaan tai kivun kanssa. Minun kanssani saat jutella halutessasi, mutta voidaan myös olla hiljaa. Varmistan aina aluksi otteiden sopivuuden sinulta. Tervetuloa!”

Kielitaito: suomi, englanti

Hierontapalveluita Malmilla

Hierontaote Malmin osaava henkilökunta palvelee asiakkaitaan laajalla kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Malmilla löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, fysioterapiaa, lantionpohjan ja vatsalihasten erkauman kuntoutusta, osteopatiaa, purentaelimistön käsittelyä, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa ja faskia-käsittelyä.

Koulutetut hierojat Helsingin Malmilla ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Malmille!

Ammattitaitoiset, kokeneet hierojamme auttavat sinua rentoutumaan ja lieventävät lihaskipuja ja lihasjumeja. Palvelemme myös iltaisin ja viikonloppuisin. Varaa aika kätevästi verkossa.