Hieronta - Tikkurila

Hieronta Tikkurilan keskustassa viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa ammattitaitoisten hierojien toimesta. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, akupunktio, osteopatia, purentaelimistön käsittely, sekä intialainen päänhieronta.

Hierontaote Tikkurila
Lehdokkitie 2 B 2.krs
01300 Vantaa

Sisäänkäynti: Kielotien ja Lehdokkitien kulmasta, katutasosta.
Pysäköinti: Parkkitasanne, Aimo-park 1€/ tunti. Lähistöllä useita pysäköintivaihtoehtoja.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-18
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Tikkurila

Hieroja Pauliina Sjöberg, Tikkurila

Pauliina Sjöberg

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, toimipistevastaava

Pauliina Sjöberg

Pauliina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Vuokatissa. Hän on myös käynyt fasciakäsittely-, kinesioteippaus- ja passiiviset venytystekniikat-kurssit. Jatkosuunnitelmissa osteopatia-opinnot.

Pauliina on harrastanut jalkapalloa 16 vuotta, jonka lisäksi lenkkeilee ja käy salilla. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.

”Useimmiten käsittelen asiakasta napakalla otteella, keskittyen jumi-alueisiin. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan toiveet hieronnan voimakkuudesta, käsiteltävästä alueesta ja hieronnan tavoitteista.”

Hieroja, Tikkurila: Kristian Kivimäki

Kristian Kivimäki

Osteopaatti, urheiluhieroja, kouluttaja

Kristian Kivimäki

Kristian on saanut osteopaatin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Kristian on tehnyt opinnäytetyönsä purentaelimistön toiminnasta ja pitää myös koulutuksia aiheesta terveydenhuollon ammattilaisille.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013 ja osteopaattina vuodesta 2018.

”Jos kärsit stressistä/ahdistuksesta tai niiden aiheuttamista oireista, uskon olevani oikea henkilö auttamaan sinua. Olen perehtynyt kehon ja mielen yhteyteen viimeiset seitsemän vuotta. Nykyajan kiireinen elämäntapamme on niin kuormittava, ettei kehomme meinaa pysyä mukana. Yleisimpiä merkkejä siitä on hengityksen pinnallistuminen, väsymys, rintarangan kireydet sekä vatsan ja suoliston ongelmat. Myös päänsäryt ja yöllinen hampaiden pureskelu eli bruksaus ansaitsevat maininnan. Näissä kaikissa pystyn auttamaan sinua. Lääketieteen ymmärrys ja hoitokeinot stressin aiheuttamiin kehon oireisiin ovat vielä valitettavan suppeat. Monet ovat hakeutuneet hoitooni sen jälkeen, kun takana on erilaisia tutkimuksia ja hoitoja vaatinut noidankehä, eikä selkeää syytä vaivoille ole löydetty.

Stressin ulkopuoleltakin löytyy suuri määrä tutkittavaa ja hoidettavaa. Siellä vahvuusalueeni on nivelten ja rangan ylikuormituksesta, tai heikosta tukilihaksistosta johtuvan kivun hoitamisessa ja kotiharjoitteiden ohjaamisessa. Periaatteisiini kuuluu asiakkaan kohtaaminen inhimillisenä ihmisenä ja psykofyysisenä kokonaisuutena. Haluan etsiä vaivalle perimmäisen syyn, enkä vain tarttua helposti havaittaviin sekundaarisiin oireisiin. Tällöin saamme pysyviä hoitotuloksia.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!”

Hieroja, Tikkurila: David Pérez

David Pérez

Urheiluhieroja

David Pérez

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Hieroja, Tikkurila: Mira Virtanne

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, Personal Trainer

Mira Virtanen

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla. Kilpaurheilu on ollut aina osa Miran elämää, hän pelasi ringetteä 14 vuotta ja tällä hetkellä kilpailee voimanostossa SM-tasolla.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.

”Pyrin asiakkaan kanssa keskustelemaan vaivojen syistä ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin.”

Hieroja, Tikkurila: Kimmo Tetri

Kimmo Tetri

Urheiluhieroja

Kimmo Tetri

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Hieroja, Tikkurila: Jari Lindström

Jari Lindström

Urheiluhieroja

Jari Lindström

Jari on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Jari tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Hieroja, Tikkurila: Anne Mölsä

Anne Mölsä

Klassinen hieroja, raskaushieroja, PTCA Personal Trainer

Anne Mölsä

Anne on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lohjalla, ja on erikoistunut raskaushierontaan ja yleisesti raskausajan kehonhuoltoon ja -kuntoutukseen. Pilates ohjaaja. Urheilutaustaa kamppailulajin ja painonnoston parissa.

Toiminut hierojana vuodesta 2017.

Hieroja, Tikkurila: Marko Farlin

Marko Färlin

Osteopaatti, urheiluhieroja

Marko Färlin

Marko on saanut klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa.

Toiminut osteopaattina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2010.

”Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Osaan hoitaa akuutteja niska-hartiaseudun ongelmia ja tarvittaessa antaa hoito-ohjeita.

Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.”

Hieroja, Tikkurila: Piia Haverinen

Piia Haverinen

Fysioterapeutti (AMK), Voice massage terapeutti

Piia Haverinen

Piia on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä. Hän tekee fysioterapian lisäksi myös hierontaa, voice massage terapiaa, purentaelimistön hoitoa, akupunktiota ja fasciakäsittelyä sekä urheilu- ja kinesioteippausta. Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2011.

”Tavoitteenani on pyrkiä ylläpitämään asiakkaan toimintakykyä sekä helpottaa oireita ja kiputiloja, jotka haittaavat arkea. Fysioterapeutin näkökulmasta pyrin hoidon lisäksi löytämään keinot myös oireiden ennaltaehkäisemiseen. Useimmat tuki- ja liikuntaelimistön vaivat mm. niskan ja alaselän aluella johtuvat kehon yksipuolisesta kuormituksesta, lihasepätasapainosta tai liikehallinnan puutteesta. Näihin on onneksi mahdollista saada helpotusta oikeanlaisella hoidolla ja ohjatuilla harjoitteilla.

Uskon että fyysinen hyvinvointi lisää elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia. Kohtaan asiakkaan aina yksilönä ja fyysisten oireiden lisäksi huomioin myös kokonaistilanteen. Aito kohtaaminen ja kuuntelu on jo osa hoitoa ja parataa tutkitusti myös hoitotulosta.

Minulla on usean vuoden kokemus vaikeavammaisten kuntoutuksesta. Lisäksi olen kouluttautunut työikäisten tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan ja kiinnostunut syventämään osaamista tällä saralla lisää. Olen tehnyt v. 2013 lähtien voice massage terapiaa sekä erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöihin, faskiakäsittelyihin ja lantionpohjan fysioterapiaan. Olen kouluttautunut syksyllä 2019 myös akupunktuuriin, joka on tehokas apu mm. niska-hartiavaivojen, migreenin, niverikon ja muiden kipuoireiden hoidossa.

Minulla on tausta kansainvälisestä kilpaurheilusta ja kamppailulajeista. Suurimpia saavutuksiani kilpaurheilu uralla on potkunyrkkeilyn MM hopea ja EM pronssi. Kilpaurheilu on tuonut arvokasta kokemusta fysioterapian keinoista urheilussa ja vammojen ennaltaehkäisyssä.

Lämpimästi tervetuloa tekemään yhteistyötä oman kehosi parhaaksi!”

Hieroja, Tikkurila: Tia Terviö

Tia Terviö

Klassinen hieroja

Tia Terviö

Tia on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului kivunhoito (kipusairaudet, akuuttien ja kroonistuneiden kiputilojen hoito)

Erityisosaamisalueisiini kuuluu mm.Fibromyalgia.
Käyttämiäni tekniikoita:

  • Klassisen hieronnan otteet
  • Mobilisoiva hieronta
  • Fascia käsittelyt
  • Triggerpiste käsittelyt
  • Kinesioteippaus

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2010 ja laji taustaani kuuluu mm.Tanssi, Krav maga ja Wushu Kungfu. Hierojan työn ohessa opiskelen neurotiedettä.

Mikael Perttula

Klassinen hieroja

Mikael Perttula

Mikael on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Erikoisosaamisena raajanivelten liikkuvuuden edistäminen, erilaisten niska-hartiaseudun vaivojen hoitaminen kuten jännitys -ja ponnistuspäänsäryt, migreenit, yläraajojen puutumistilat ja kaularangan alueen kireydet.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

”Entisenä toimistotyöntekijänä päätetyöskentelyn aiheuttamat ongelmat on muodostunut nopeasti suurimmaksi mielenkiintoni kohteeksi. Staattiset työasennot jäykistävät koko selkärangan ja usein kivut ja säryt manifestoituvat kaularangan ja pään seudulle. Hoidan jokaisen asiakkaani heidän yksilöllisiä ominaisuuksia silmällä pitäen.

Minulla on myös yli 15 vuoden tausta voimaharjoittelussa ja sen valmentamisessa. Olen kuitenkin kaikkien urheilumuotojen kannattaja ja urheilijoiden parissa työskentely myös hierojan roolissa on tuttua.”

Hieroja, Tikkurila: Taina Wrigstedt

Taina Wrigstedt

Klassinen hieroja

Taina Wrigstedt

Taina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Erikoisosaamisena raajanivelten liikkuvuuden edistäminen.

Hän tekee myös purentalihaksiston käsittelyä, kinesioteippausta, intialaista päähierontaa ja hierontaa käyttäen kuumakiviä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Hieroja, Tikkurila: Rauno Ryöpäs

Rauno Ryöpäs

Urheiluhieroja

Rauno Ryöpäs

Rauno on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Rauno tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2000.

Hieroja, Tikkurila: Tuomo Talasterä

Tuomo Talasterä

Urheiluhieroja

Tuomo Talasterä

Tuomo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut hierojana mm. Kansallisbaletissa, sekä Kaartin jääkärirykmentissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

”Hoidan paljon selkäkivuista, alaraajavaivoista sekä niska- ja hartiaseudun ongelmista kärsiviä ihmisiä. Ongelmat liittyvät usein istuma- ja näyttöpäätetyöhön, kroonisiin kiputiloihin, virheasentoihin sekä liikunnasta palautumiseen liittyviin haasteisiin. Käytän urheilu- ja klassisen hieronnan sekä mobilisoivan hieronnan tekniikoita. Hieronnan voimakkuus suhteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Vapaa-ajalla viihdyn tatamilla ja kuntosalilla. Minulla on vuosien kokemus voimaharjoittelusta sekä valmentamisesta.”

Hieroja, Tikkurila: Katri Nogealainen

Katri Nogelainen

Fysioterapeutti (AMK), PT

Katri Nogelainen

Katri on valmistunut fysioterapeutiksi Helsingissä.

Hänellä on myös Personal Trainerin ja lähihoitajan tutkinto. Lisäksi Katri on suorittanut avoimessa yliopistossa liikuntalääketieteen sekä terveystiedon ja terveyden edistämisen perusopinnot. Hän on myös suorittanut kinesioteippaus- kurssin.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2021.

”Toimin Hierontaotteella fysioterapeuttina ja olen erikoistunut tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapiaan. Hoidan ja autan ennaltaehkäisemään asiakkaiden tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja. Voin myös auttaa parantamaan ja optimoimaan asiakkaiden suorituskykyä omassa urheilulajissa. Fysioterapia voi sisältää ohjausta ja neuvontaa, terapeuttista harjoittelua, hierontaa, nivelmobilisointia ja/tai kinesioteippausta. Otan myös asiakkaat huomioon kokonaisvaltaisesti eli huomioin fyysisten tekijöiden lisäksi myös psyykkiset ja sosiaaliset tekijät. Koen erittäin tärkeänä osana fysioterapiaa asiakkaan kuuntelemisen eli mitä asiakas oikeasti kertoo, tarvitsee ja toivoo. Lisäksi pyrin aina siihen, että asiakas pystyy myös itse aktiivisesti osallistumaan ja vaikuttamaan kuntoutukseensa ja fysioterapian sisältöön.

Minulla on vuosien työkokemus sosiaali-, terveys- ja liikunta-alalta. Lisäksi kehitän osaamistani kouluttautumalla ja opiskelemalla säännöllisesti. Urheilu on ollut iso osa elämääni pienestä lähtien. Viime vuosina harrastukseni ovat keskittyneet voimisteluun, kuntosaliharjoitteluun, crossfittiin ja tanssiin, mutta taustaa löytyy myös muista lajeista.

Fysioterapian lisäksi teen myös hierontoja Hierontaotteella sekä toimin personal trainerina ja lasten liikunnan ohjaajana.”

Hieroja, Tikkurila: Riikka Juutinen

Riikka Juutinen

Klassinen hieroja

Riikka Juutinen

Riikka on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.

Harrastan urheilua, erityisesti salitreenejä ja kehonhuoltoa omaksi iloksi.

”Hierontaotteeni on napakka kuitenkin kuunnellen asiakastani sekä tarvittaessa myös rentouttavaa. Käytän monipuolisesti otteita ja tilanteen mukaan fascian käsittelyä, passiivisia venytyksiä ja mobilisoivaa hierontaa. Lokakuun alusta aloitan tekemään purentalihasten hierontaa. Mielellään annan ohjeita kireiden lihaksien venyttelyyn tai vahvistamiseksi hoidon lopuksi. Tervetuloa hoitooni.”

Hieroja, Tikkurila: Olga Barkova

Olga Barkova

Klassinen hieroja, hermoratahieroja

Olga Barkova

Olga on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Hän tekee myös hermoratahierontaa, kuivakuppausta, Dry needling hoitoja sekä kuumakivihierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2005.

Henna Santala

Urheiluhieroja

Henna Santala

Henna on toiminut koulutettuna urheiluhierojana vuodesta 2017.

Neli Rossi

Klassinen hieroja

Neli Rossi

Neli on toiminut klassisena hierojana yli 20 vuotta.

Hieroja - Tikkurila, Tammisto, Vantaa: Katja Kähkönen

Katja Kähkönen

Klassinen hieroja

Katja Kähkönen
Katja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä 2018, ja suorittaa nyt hieronnan erikoisammattitutkintoa.
Katja harrastaa vapaa-ajalla salitreeniä, joogaa sekä lenkkeilyä.
”Käsittelyni ja hoidon voimakkuus on aina asiakaslähtöistä. Voin käyttää hoidoissani mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä, fasciatekniikoita, syväkudoshierontaa, hyvin voimakkaita otteita tai kevyempiä, rentouttavampia otteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Teen myös purentaelimistön käsittelyä.”

Hierontapalveluita Tikkurilan keskustassa

Hierontaote Tikkurilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Tikkurilassa löytyy nk. tavallinen eli klassinen hieronta, urheiluhieronta, kinesio- ja urheiluteippaus, lämpöhoito, faskia-käsittely, fysioterapia, ortopedinen ja klassinen osteopatia, purentaelimistön käsittely, Voice Massage, intialainen päänhieronta, raskaushieronta, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Koulutet hierojat ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Tikkurilaan!

Hoitava ja rentouttava hieronta auttaa eroon kivuista ja vartalon jumeista. Tehokasta kehonhuoltoa ammattilaisen otteella. Varaa aika kätevästi verkossa.

Valikko