Hieronta - Tikkurila

Hieronta Tikkurilan keskustassa viihtyisissä ja rauhallisissa tiloissa ammattitaitoisten hierojien toimesta. Palveluihimme kuuluu klassinen hieronta, urheiluhieronta, fysioterapia, akupunktio, osteopatia, purentaelimistön käsittely, sekä intialainen päänhieronta.

Hierontaote Tikkurila
Lehdokkitie 2 B 2.krs
01300 Vantaa

Sisäänkäynti: Kielotien ja Lehdokkitien kulmasta, katutasosta.
Pysäköinti: Parkkitasanne, Aimo-park 1€/ tunti. Lähistöllä useita pysäköintivaihtoehtoja.

Aukioloajat:
Arkisin: 8-21
Lauantai: 10-18
Sunnuntai: 10–16

Hierojat, Tikkurila

Henna Santala

Urheiluhieroja, toimipistevastaava

Henna Santala

Henna on toiminut koulutettuna urheiluhierojana vuodesta 2017.

Hieroja - Tikkurila, Vantaa: Pauliina Sjöberg

Pauliina Sjöberg

Urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija

Pauliina Sjöberg

Pauliina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Vuokatissa, ja on toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015. Tällä hetkellä meneillään ovat myös fysioterapeutin opinnot.

Muita suoritettuja kursseja ovat liikuntaneuvoja-, fasciakäsittely-, kinesioteippaus- ja passiiviset venytystekniikat -kurssit.

Pauliina on harrastanut jalkapalloa 20 vuotta, lisäksi hän käy salilla ja lenkkeilee.

”Useimmiten käsittelen asiakasta napakalla otteella, keskittyen jumi-alueisiin. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan toiveet hieronnan voimakkuudesta, käsiteltävästä alueesta ja hieronnan tavoitteista.”

Hieroja, Tikkurila: Kristian Kivimäki

Kristian Kivimäki

Osteopaatti, urheiluhieroja, kouluttaja

Kristian Kivimäki

Isyysvapaalla kesäkuusta 2023 alken.

Kristian on saanut osteopaatin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Kristian on tehnyt opinnäytetyönsä purentaelimistön toiminnasta ja pitää myös koulutuksia aiheesta terveydenhuollon ammattilaisille.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013 ja osteopaattina vuodesta 2018.

”Jos kärsit stressistä/ahdistuksesta tai niiden aiheuttamista oireista, uskon olevani oikea henkilö auttamaan sinua. Olen perehtynyt kehon ja mielen väliseen yhteyteen intohimoisesti koko urani ajan. Omien ahdistusteni ja kehon oireilujeni kautta olen saanut monta arvokasta oppituntia, jotka olen aina pyrkinyt uudelleen valjastamaan hoitotyöhöni asiakkaan avuksi.

Nykyajan kiireinen elämäntapamme on niin kuormittava, ettei kehomme meinaa pysyä mukana. Yleisimpiä merkkejä siitä on hengityksen pinnallistuminen, väsymys, rintarangan kireydet sekä vatsan ja suoliston ongelmat. Myös päänsäryt ja yöllinen hampaiden pureskelu eli bruksaus ansaitsevat maininnan. Näissä kaikissa pystyn auttamaan sinua. Lääketieteen ymmärrys ja hoitokeinot stressin aiheuttamiin kehon oireisiin ovat vielä valitettavan suppeat. Monet ovat hakeutuneet hoitooni sen jälkeen, kun takana on erilaisia tutkimuksia ja hoitoja vaatinut noidankehä, eikä selkeää syytä vaivoille ole löydetty.

Stressin ulkopuoleltakin löytyy suuri määrä tutkittavaa ja hoidettavaa. Siellä vahvuusalueeni on nivelten ja rangan ylikuormituksesta, tai heikosta tukilihaksistosta johtuvan kivun hoitamisessa ja kotiharjoitteiden ohjaamisessa. Periaatteisiini kuuluu asiakkaan kohtaaminen inhimillisenä ihmisenä ja psykofyysisenä kokonaisuutena. Haluan etsiä vaivalle perimmäisen syyn, enkä vain tarttua helposti havaittaviin sekundaarisiin oireisiin. Tällöin saamme pysyviä hoitotuloksia.

Olet lämpimästi tervetullut vastaanotolleni!”

Hieroja, Tikkurila: David Pérez

David Pérez

Urheiluhieroja

David Pérez

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Hieroja, Tikkurila: Mira Virtanne

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, Personal Trainer

Mira Virtanen

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla. Kilpaurheilu on ollut aina osa Miran elämää, hän pelasi ringetteä 14 vuotta ja tällä hetkellä kilpailee voimanostossa SM-tasolla.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.

”Pyrin asiakkaan kanssa keskustelemaan vaivojen syistä ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin.”

Hieroja, Tikkurila: Kimmo Tetri

Kimmo Tetri

Urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija

Kimmo Tetri

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Opiskelee fysioterapeutiksi.

Taustalla myös terveysliikunnan perusopinnot.”Toistakymmentä vuotta kestäneen tanssinopettajan urani aikana opin arvostamaan toimintakykyistä kehoa ja lihashuollon merkitystä. Mielestäni jokaisella on oikeus kivuttomaan liikkeeseen.

Asiakkaan kuuntelu ja kliininen tutkiminen on tärkeä osa käsillä olevan vaivan selvittämistä. Siksi annan asiakkaalle aikaa kertoa tilanteestaan ja osallistua aktiivisesti hoitoon. Hoidon aikana pyrin käyttämään tekniikoita monipuolisesti mahdollisimman parhaan tuloksen saavuttamiseksi.”
Hieroja, Tikkurila: Anne Mölsä

Anne Mölsä

Klassinen hieroja, raskaushieroja, PTCA Personal Trainer

Anne Mölsä

Anne on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lohjalla, ja on erikoistunut raskaushierontaan ja yleisesti raskausajan kehonhuoltoon ja -kuntoutukseen. Pilates ohjaaja. Urheilutaustaa kamppailulajin ja painonnoston parissa.

Toiminut hierojana vuodesta 2017.

”Hieronnassa klassisten tekniikoiden lisäksi käytössäni on triggerpiste käsittelyä, mobilisoivaa hierontaa, fascia käsittelyä, MET- tekniikoita sekä passiiviset venyttelyt, aina asiakkaan tilanteen ja tarpeen mukaan. Mielenkiinnon kohteena tuki- ja liikuntaelinvaivat.

Asiakasta kuunnellen säädellään otteiden voimakkuutta ja valittavissa on myös rentouttavaa hierontaa.

Tervetuloa vastaanotolleni.”

Hieroja, Tikkurila: Marko Farlin

Marko Färlin

Osteopaatti, urheiluhieroja

Marko Färlin

Marko on saanut klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa ja urheiluhierojan koulutuksen Tampereella. Hän tekee myös fasciakäsittelyä ja purentaelimistön hoitoa.

Toiminut osteopaattina vuodesta 2021 ja koulutettuna hierojana vuodesta 2010.

”Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Osaan hoitaa niska-hartiaseudun ongelmia ja tarvittaessa antaa hoito-ohjeita.

Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.”

Hieroja, Tikkurila: Tia Terviö

Tia Terviö

Klassinen hieroja

Tia Terviö

Tia on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului kivunhoito (kipusairaudet, akuuttien ja kroonistuneiden kiputilojen hoito)

Erityisosaamisalueisiini kuuluu mm.Fibromyalgia.
Käyttämiäni tekniikoita:

  • Klassisen hieronnan otteet
  • Mobilisoiva hieronta
  • Fascia käsittelyt
  • Triggerpiste käsittelyt
  • Kinesioteippaus

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2010 ja laji taustaani kuuluu mm.Tanssi, Krav maga ja Wushu Kungfu. Hierojan työn ohessa opiskelen neurotiedettä.

Hieroja, Tikkurila: Taina Wrigstedt

Taina Wrigstedt

Klassinen hieroja

Taina Wrigstedt

Taina on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä. Erikoisosaamisena raajanivelten liikkuvuuden edistäminen.

Hän tekee myös purentalihaksiston käsittelyä, kinesioteippausta, intialaista päähierontaa ja hierontaa käyttäen kuumakiviä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2020.

Hieroja, Tikkurila: Tuomo Talasterä

Tuomo Talasterä

Urheiluhieroja

Tuomo Talasterä

Tuomo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Toiminut hierojana mm. Kansallisbaletissa, sekä Kaartin jääkärirykmentissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

”Hoidan paljon selkäkivuista, alaraajavaivoista sekä niska- ja hartiaseudun ongelmista kärsiviä ihmisiä. Ongelmat liittyvät usein istuma- ja näyttöpäätetyöhön, kroonisiin kiputiloihin, virheasentoihin sekä liikunnasta palautumiseen liittyviin haasteisiin. Käytän urheilu- ja klassisen hieronnan sekä mobilisoivan hieronnan tekniikoita. Hieronnan voimakkuus suhteutetaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti.

Vapaa-ajalla viihdyn tatamilla ja kuntosalilla. Minulla on vuosien kokemus voimaharjoittelusta sekä valmentamisesta.”

Hieroja - Tammisto, Vantaa: Johanna Voutilainen

Johanna Voutilainen

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Johanna Voutilainen

Johanna on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä. Opiskelee viimeistä vuotta osteopatiaa hieronnan ohella. Johanna tekee myös purentaelimistön hoitoa. Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.

”Olen urheiluhieroja, valmentaja ja osteopaattiopiskelija. Liikunta ja urheilu ovat olleet vahvasti mukana koko elämäni ajan. Pelasin jalkapalloa 17 vuotiaaksi ja aikuisena uudelleen useamman vuoden. Työkokemusta minulla on kuntosalimaailmasta ryhmäliikunta- ja kuntosaliohjauksesta 18 vuoden ajalta ja valmennustaustaa löytyy myös jalkapallon parista.

Kiinnostukseni alaa kohtaan on syntynyt oman urheilu ja liikuntataustan kautta joka on myös tuonut paljon erilaista kokemusta ja näkemystä kokonaisvaltaiseen kehonhuoltoon ja hyvinvointiin. Mielenkiinnon kohteitani ovat liikkuvuuden ja sitä kautta suorituskyvyn parantaminen sekä ihmisen anatomia ylipäätään ja melkein kaikki vapaa-aikani kuluu joko itse urheillessani tai crossfittiä, voimaharjoittelua, urheilufysiologiaa yms. liittyviä asioita opiskellessa.

Teen myös purentaelimistön käsittelyä ja raskausajan hierontaa.”

Hieroja, Tikkurila: Riikka Juutinen

Riikka Juutinen

Klassinen hieroja

Riikka Juutinen

Riikka on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2021.

”Harrastan urheilua, erityisesti salitreenejä ja kehonhuoltoa omaksi iloksi.

Hierontaotteeni on napakka kuitenkin kuunnellen asiakastani sekä tarvittaessa myös rentouttavaa. Käytän monipuolisesti otteita ja tilanteen mukaan fascian käsittelyä, passiivisia venytyksiä ja mobilisoivaa hierontaa. Teen myös purentalihasten käsittelyä. Mielellään annan ohjeita kireiden lihaksien venyttelyyn tai vahvistamiseksi hoidon lopuksi. Tervetuloa hoitooni.”

Hieroja, Tikkurila: Olga Barkova

Olga Barkova

Klassinen hieroja, hermoratahieroja

Olga Barkova

Olga on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Hän tekee myös hermoratahierontaa, kuivakuppausta, Dry needling hoitoja sekä kuumakivihierontaa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2005.

Neli Rossi

Klassinen hieroja

Neli Rossi

Neli on toiminut klassisena hierojana yli 20 vuotta.

Hieroja - Tikkurila, Tammisto, Vantaa: Katja Kähkönen

Katja Kähkönen

Klassinen hieroja, osteopaattiopiskelija

Katja Kähkönen
Katja on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä 2018, ja suorittaa nyt osteopaatin tutkintoa.
Katja harrastaa vapaa-ajalla salitreeniä, joogaa sekä lenkkeilyä.
”Käsittelyni ja hoidon voimakkuus on aina asiakaslähtöistä. Voin käyttää hoidoissani mobilisoivaa hierontaa, passiivisia venytyksiä, fasciatekniikoita, syväkudoshierontaa, hyvin voimakkaita otteita tai kevyempiä, rentouttavampia otteita asiakkaan tarpeiden mukaisesti.
Teen myös purentaelimistön käsittelyä, sekä hierontaa osteopaattisin menetelmin.”
Hieroja - Tikkurila, Vantaa: Turhan Kaya

Turhan Kaya

Urheiluhieroja

Turhan Kaya

Turhan on suorittanut urheiluhierojan ammattitutkinnon Itä-Suomen liikuntaopistossa ja toiminut koulutettuna hierojana Suomessa vuodesta 2013. Suorittanut myös personal trainerin ja kunto-ohjaajan opinnot. Erikoistutkinnot suoritettu Helsingissä.

Palvelukielitaito: suomi, englanti, saksa, hollanti, venäjä ja turkki.

 

”Olen harrastanut peruskoulusta lähtien lattiavoimistelua ja jalkapalloa. Pelasin jalkapalloa myös ammattilaisena 27-vuotiaaksi asti. Harrastan nykyään tanssiurheilua ja liikuntaa monipuolisesti. Omalla kuntosalilla harrastan kuminauhajumppaa.

Tarjoan mm. seuraavia palveluja: Urheilijan lihashuolto – Mobilisointi – Faskiakäsittely – MET Manuaalinen terapia, eli lihasenergiatekniikat – Raajanivelten liikkuvuus – Triggerpistehieronta –  Purentaelimistön käsittely – Lymfahieronta – Vyöhyketerapia  – Kuumakivihieronta – Intialainen päähieronta – Lämpö & kylmä hoidot – Venyttely

Tarvittaessa naisille Anti-selluliitti hieronta (voit tuoda oman öljyn). Hieronnan voimakkuus suhteutetaan asiakkaan toiveen mukaan.  Nähdään vastaanotolla!”

Hieroja - Tikkurila, Vantaa: Timo Hirvonen

Timo Hirvonen

Klassinen hieroja

Timo Hirvonen

”Olen valmistunut koulutetuksi hierojaksi Suomen hierojakoulusta (ent. Relaxi) Helsingissä. Opintoihin kuului muun muassa tuki- ja liikuntaelinongelmaisen potilaan terveyden ja toimintakyvyn ylläpitäminen sekä raajanivelten liikkuvuuden edistäminen.

Erikoisosaamiseeni klassisen hieronnan lisäksi kuuluu:

– kattava tutkiminen ja hoidollisuus
–  Muscle Energy Technique (MET)
– mobilisointi
– purentalihashieronta
– hermopinteiden hoitaminen (esim. TOS)

Hierojan työn lisäksi olen vaativan erityisen tuen ammatillinen erityisopettaja ja väitöskirjatutkija. Harrastan kuntosalia ja luonnossa liikkumista. ”

Hieroja - Tikkurila, Vantaa: Tiina Kähärä

Tiina Kähärä

Koulutettu hieroja

Tiina Kähärä

Olen Itä-Helsingin hierojakoulusta vuonna 2023 valmistunut koulutettu hieroja.

Harrastuksiani ovat ratsastus, pilates ja jooga.  Olet tervetullut hierontaan juuri sellaisena kuin olet.

Kielitaito: Suomi, englanti, kreikka ja kohtalaisesti ruotsi, saksa ja espanja

Hierontapalveluita Tikkurilan keskustassa

Hierontaote Tikkurilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään.

Hierontapalveluistamme Tikkurilassa löytyy nk. tavallinen eli klassinen hieronta, urheiluhieronta, kinesio- ja urheiluteippaus, lämpöhoito, faskia-käsittely, fysioterapia, ortopedinen- ja klassinen osteopatia, purentaelimistön käsittely, intialainen päänhieronta, raskaushieronta, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Koulutetut hierojat ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa hierontaan Tikkurilaan!

Hoitava ja rentouttava hieronta auttaa eroon kivuista ja vartalon jumeista. Tehokasta kehonhuoltoa ammattilaisen otteella. Varaa aika kätevästi verkossa.