Tikkurila

Tikkurila 2019-02-14T07:52:47+00:00

Hierontaote Tikkurila

Unikkotie 9, 01300 VANTAA
hierontaotetikkurila@gmail.com

Hierontaote Tikkurila on toiminut Tikkurilassa vuodesta 2010.

Tällä hetkellä Hierontaote Tikkurila sijaitsee Vantaan Säästötalossa, Unikkotie 9. Lähellä Kielotien ja Unikkotien risteystä. Samassa talossa on mm. TKP-print, Lukkotiimi, Ravintola Amigos, Ravintola Pingviini. Tikkurilan kävelykatu on talon toisella puolen. Tikkurilan asemalta kertyy matkaa 400m. Toimipisteessä on 5 hoitohuonetta.

Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, ortopedistä- ja klassista osteopatiaa, purentaelimistön hoitoa, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Hierontaote Tikkurilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, arkisin ja lauantaisin, aikaisesta aamusta ilta myöhään. Hierontaote Tikkurilan viihtyisät, siistit ja rauhalliset tilat sekä koulutettu hoitohenkilökunta ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Unikkotie 9, 01300 VANTAA
(Tikkurilan asemalta 400m, Kielotien ja Unikkotien risteyksessä)

Pysäköinti: Sisäpihalla pysäköinti, 1.tunti ilmainen.

Muista hakea kuitti ikkunaan!

Kristian Kivimäki, osteopaatti, urheiluhieroja, toimipistevastaava.

HIERONTAOTE TIKKURILA

Kristian on saanut osteopaatin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hierojan koulutus piti sisällään myös klassisen hierojan koulutuksen.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013 ja osteopaattina vuodesta 2018.


Olen kiinnostunut stressin ja ahdistuksen vaikutuksista kehon toimintaan. Seuraavat oireet ovat minulle tuttuja ja hoidoissani olen törmännyt niihin monesti: Hengenahdistus/pinnallinen hengitys, paniikkikohtaukset, huimaukset, närästys, purentaelimistön ongelmat, ryhtiongelmat, alaselän kiputilat, kipusäteily- ja puutumisoireet raajoissa. Monet ovat hakeutuneet hoitooni sen jälkeen, kun takana on erilaisia tutkimuksia ja käyntejä eri alojen hoitajilla, eikä mitään syytä vaivoihin ole löytynyt.
Pyrin kaikilla taidoillani aina siihen, että asiakkaan oireet saataisiin parannettua tai vähintäänkin hallintaan vastaanotollani. Se on minulle työni tärkein asia ja suurin palkinto.
Varaa rohkeasti osteopatia-aika ja tule vaivan kuin vaivan kanssa, niin lähdetään tarkemmin kartoittamaan oireitasi ja niiden perimmäisiä syitä. Vaivan tutkimisen ja hoitamisen lisäksi annan asiakkaan tarpeiden mukaiset selkeät liikeharjoitusohjeet kotiin, jotka käymme aina yhdessä läpi. Annan myös henkilökohtaisen numeroni asiakkaan turvaksi jos esim. hoitojakson aikana tulee kysymyksiä vaivoihin tai kotiharjoituksiin liittyen.
Jos vaivasi koskee purentaelimistön aluetta, voit varata purentaelimistön hoidon. Jos kaipaat vain hierontaa ilman sen suurempia tutkimisia ja vaivojesi syyt ovat sinulle jo tuttuja tai haluat vain rentoutua, tällöin voit varata minulta 45 minuutin hieronta-ajan. Lämpimästi tervetuloa!
Ortopedisen Osteopaatin hoitamisesta ja tutkimisesta voit lukea lisää täältä: https://ookk.fi/osteopatia/

Anni Viklund, klassinen hieroja

HIERONTAOTE TIKKURILA

Anni on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Oulussa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.
Opiskelee koko kehon vyöhyketerapiaa.


Valmistuin klassiseksi hierojaksi Oulusta vuonna 2012. Hieronnassa minulle on tärkeää kehon ja mielen rentouttaminen ja asiakkaan kohtaaminen. Olen kiinnostunut vaihtoehtoisista hoitomuodoista, yrtti- ja luonnonlääkinnästä sekä ihmisen henkisestä hyvinvoinnista. Opiskelen ekaa vuotta koko kehon vyöhyketerapeutiksi eli refleksologiksi. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Pauliina Sjöberg, urheiluhieroja

HIERONTAOTE TIKKURILA

Pauliina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Vuokatissa.
Hän on myös käynyt liikuntaneuvoja-, fasciakäsittely-, kinesioteippaus- ja passiiviset venytystekniikat-kurssit.
Jatkosuunnitelmissa osteopatia-opinnot.
Pauliina on harrastanut jalkapalloa 16 vuotta, lisäksi hän käy lenkillä ja salilla.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.


Useimmiten käsittelen asiakasta napakalla otteella, keskittyen jumi-alueisiin. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan toiveet hieronnan voimakkuudesta, käsiteltävästä alueesta ja hieronnan tavoitteista.

Heidi Himmanen, klassinen hieroja, osteopatiaopiskelija

HIERONTAOTE TIKKURILA

Heidi on saanut klassisen hierojan koulutuksen Espoossa.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Heidillä menossa 4-vuotisen koulun viimeinen vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.

Irene Immonen, klassinen hieroja

HIERONTAOTE TIKKURILA

Irene on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Vantaalla.
Hän on suorittanut myös Intialaisen päähieronnan- ja kinesioteippaus-kurssin.
Erikoisosaaminen: pää- ja kasvohieronta.
Irene on kilpaillut SM-tasolla voimanostossa joten hänellä on vankka tausta kuntosaliharjoittelusta.
Jonkun verran tietoa myös kamppailulajeista.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Klassisen hieronnan lisäksi teen intialaista päähierontaa, kasvohierontaa ja kinesioteippausta. Intialaisessa päähieronassa käsitellään pään, niskan ja kaulan lihaksisto. Kasvohieronnassa keskitytään luonnollisesti kasvojen alueen lihaksiin. Pää- ja kasvohieronta voidaan helposti yhdistää normaaliin hierontakäyntiin.
Neuvon mielelläni asiakkaitani kehonhuoltoon liittyvissä kysymyksissä ja autan myös oikeiden venytysliikkeiden löytämisessä.
Vastaanotoltani saat hoitavaa, stressiä lievittävää hierontaa, tarvittaessa myös napakammin ottein.

Tiina Kiiskinen, urheiluhieroja, PT, FasciaMethod-ohjaaja

HIERONTAOTE TIKKURILA

Tiina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on käynyt myös Personal Trainer-koulutuksen ja Trainer4You:n ravintovalmentaja-koulutuksen.
Suunnitelmissa kehonhuolto- ja liikkuvuuskoulutukset.
Tiina on harrastanut joogaa, spinningiä, kuntosalilla käyntiä, akrobatiaa, toiminnallista harjoittelua ja kamppailulajia.
Tällä hetkellä akrobatia-tyyppinen toiminnallinen kehonpainoharjoittelu, juoksu ja koripallo.
Tiina tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ajattelen aina jokaisen asiakkaan yksilöllisesti kokonaisuutena, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja monipuolista otevalikoimaa käytän aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan, sekä pyrin antamaan kehonhuoltovinkkejä myös kotiin. Ammattiinvalmistavia koulutuksia hyvinvointialalta löytyy tällä hetkellä kolme. Kaikki lähti aikoinaan personal trainer koulutuksesta, joka avasi silmäni myös ravitsemuksen tärkeydestä hyvinvointiin, jaksamiseen, palautumiseen jne. joten jatkoin opiskelua kouluttautumalla Trainer4You:lla ravintovalmentajaksi. Ja koska halusin osaamisestani monipuolisen ja kokonaisvaltaisen paketin, lähdin kouluttautumaan heti perään vielä hierojaksi. Hierojakoulussa erikoistuminen oli urheilijoiden lihashuoltoon ja samalla valmennustiimissä toimimiseen, sillä teimme jo kouluaikana tiivistä ja monipuolista yhteistyötä vähintään sm-tasoisten eri lajien urheilijoiden kanssa. Muita kursseja ja koulutuksia on takana mm. toiminnallisesta harjoittelusta, kehonhuollosta ja liikkuvuudesta. Pyrin päivittämään ja ylläpitämään monipuolista osaamistani säännöllisesti kouluttautumalla. Erityisesti sydäntä lähellä on kehonhuolto- ja liikkuvuusasiat, johon suunnitelmissa on lisäkouluttautuminen lähitulevaisuudessa. Hierojantyön ohessa teen yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vedän mm. kehonhuoltotunteja ja ryhmävalmennuksia. Unelmana ja toiveissa on päästä urheilujoukkueiden kanssa tekemään yhteistyötä vastaamalla mm. heidän kehonhuollostaan, liikkuvuus- ja oheisharjoittelustaan.

Mira Virtanen urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT, osteopatiaopiskelija

HIERONTAOTE TIKKURILA

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.
Mira opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti ortopedistä osteopatiaa Helsingissä. Hänellä  menossa 4-vuotisen koulun toinen vuosi.
Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.


Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin. Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.

Anne Mölsä, klassinen hieroja

HIERONTAOTE TIKKURILA

Anne on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lohjalla.

Toiminut hierojana vuodesta 2017.

Nanne Kettukangas, fysioterapeutti(AMK), urheiluhieroja/PT

HIERONTAOTE TIKKURILA

Nanne on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Nanne on myös urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2012 ja fysioterapeuttina vuodesta 2016.

Piia Haverinen, fysioterapeutti AMK

HIERONTAOTE TIKKURILA

Piia on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2011.


Minulle voi varata ajan fysioterapiaan, hierontaan, purentaelimistön hoitoon, voice massage terapiaan ja kinesioteippaukseen. Palkitsevinta työssäni on, että saan työskennellä ihmisten parissa ja pyrkiä omalla ammattitaidolla helpottamaan asiakkaiden kiputiloja tai muita mahdollisia vaivoja, jotka haittaavat arkea. Uskon että fyysinen hyvinvointi lisää elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia. Koen tärkeänä, että asiakas nähdään aina kokonaisuutena, siksi olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja kuuntelen hänen toiveita ja tarpeita hoidon suhteen. Pyrin myös ohjaamaan ja kannustamaan asiakasta omatoimiseen osallistumiseen vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä. Minulla on usean vuoden kokemus neurologisesta fysioterapiasta, lisäksi olen kouluttautunut tuki- ja liikuntaelin vaivojen fysioterapiaan ja kiinnostunut syventämään osaamista tällä saralla lisää. Olen tehnyt v. 2013 lähtien voice massage terapiaa sekä erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöihin, lihaskalvo tekniikoihin ja lantionpohjan fysioterapiaan.

Minulla on henkilökohtainen kokemus kansainvälisestä kilpaurheilusta ja kamppailulajeista. Suurimpia saavutuksia ovat potkunyrkkeilyn EM-pronssi ja MM-hopea.

David Pérez, urheiluhieroja

HIERONTAOTE TIKKURILA

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Simo Lemmetyinen, urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

HIERONTAOTE TIKKURILA

Simo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Simolla menossa 4-vuotisen koulun kolmas vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2009.

Olen Klassiseen Osteopatiaan erikoistuva urheiluhieroja Simo Lemmetyinen. Ennen lopullista tutustumistani osteopatiaan tein urheiluhierontaa, joka mielletään monesti ”voimakkaammaksi” hieronnaksi. Klassiseen Osteopatiaan tutustuin itse ensin hoitopöydällä. Muistan ihmetelleeni, miten näin kevyillä ja rennoilla otteilla voi saada aikaan näin kivuttoman kehon. Oppimani voimakas hieronta on erittäin hyvä hoitomuoto oikeissa tilanteissa. Kuitenkin nämä pehmeät otteet ja rento olo hoidon jälkeen saivat minut todella kiinnostumaan osteopatiasta ja sen mahdollisuuksista.
Nyt olen Klassisen Osteopatian kolmannen vuoden opiskelija, ja se tulee esiin myös hoidoissani. Joka hoidossa tutkin kehon kokonaistilannetta, ja sitä, millaiset asiat vaikuttavat oireiden syntymiseen. Mm. luisten rakenteiden tutkiminen ja hoitaminen on yksi merkittävä asia, jonka osteopatia on tuonut hierontatyöni tueksi.
Jos olet kiinnostunut osteopaattisesta hieronnasta, voit varata suoraan osteopaattisen hoidon.
Hoitoon voit tulla verkkareissa ja t-paidassa.
Tässä vielä yleisimpiä vaivoja, joita olen osteopaattisin tekniikoin hoitanut:  ryhti, iskiaskivut, käsien ja jalkojen säteilykivut / puutuminen, lantion- ja alaselän kivut, selän ”lukot”, hengitysvaikeudet, palleahoidot, niska- ja hartiakivut, päänsäryt.

Kimmo Tetri, urheiluhieroja

HIERONTAOTE MYYRMÄKI

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Marko Färlin, urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

HIERONTAOTE TIKKURILA

Marko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Markolla menossa 4-vuotisen koulun toinen vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2010.


Olen toiminut 3 kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Erikoisosaaminen on akuuttien kiputilojen poistaminen sekä niska-hartiaseutu.
Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.