Tikkurila

Tikkurila2019-10-13T12:53:28+00:00

Hierontaote Tikkurila

Lehdokkitie 2 B, 2.krs 01300 VANTAA

Hierontaote Tikkurila on toiminut Tikkurilassa vuodesta 2010.
Maaliskuusta 2019 alkaen uudet, viihtyisät tilamme sijaitsevat Lehdokkitie 2 B:ssä. Sisäänkäynti Lehdokkitien ja Kielotien risteyksestä ja hissillä toiseen kerrokseen. Parkkipaikkoja löytyy parkkitasanteelta, josta myös sisäänkäynti.
Tikkurilan kävelykatu sijaitsee talon toisella puolella.

Toimipiste on Hierontaotteen suurin, yhteensä 8 hoitohuonetta. Palveluista löytyy nk. tavallista eli klassista hierontaa, urheiluhierontaa, kinesio- ja urheiluteippausta, lämpöhoitoa, faskia-käsittelyä, fysioterapiaa, ortopedistä- ja klassista osteopatiaa, lapsi osteopatiaa, purentaelimistön hoitoa, Voice Massage, intialaista päänhierontaa, raskaushierontaa, PT-palveluita ja ravintovalmennusta.

Hierontaote Tikkurilan ammattitaitoinen henkilökunta palvelee asiakkaitaan pitkällä kokemuksella, arkisin ja viikonloppuisin, aikaisesta aamusta iltamyöhään. Hierontaote Tikkurilan viihtyisät, siistit ja rauhalliset tilat, sekä koulutettu hoitohenkilökunta ovat valmiina auttamaan sinua.

Tervetuloa!

Kristian Kivimäki

Osteopaatti, urheiluhieroja, toimipistevastaava

Kristian on saanut osteopaatin ja urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Kristian on tehnyt opinnäytetyönsä purentaelimistön toiminnasta ja hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Hierojan koulutus piti sisällään myös klassisen hierojan koulutuksen.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013 ja osteopaattina vuodesta 2018.


Ymmärrän hyvin stressin ja ahdistuksen fyysisiä vaikutuksia ja ne ovatkin suurin mielenkiinnon kohteeni. Olen työskennellyt niiden parissa viimeiset kuusi vuotta. Stressi voi aiheuttaa mm. hengenahdistusta/pinnallista hengitystä, purentalihasten, niskan, kaulan ja hartioiden kireyttä, huimausta, päänsärkyjä, rangan jäykkyyttä, alaselkäkipuja, kehon happamoitumista, närästystä, paniikkikohtauksia, rytmihäiriöitä, verenpaineen nousua, tinnitusta jne…
Kaikki edellämainitut oireet ovat kovin tuttuja. Monet ovatkin hakeutuneet hoitooni sen jälkeen, kun takana on erilaisia tutkimuksia ja käyntejä eri alojen hoitajilla, eikä mitään syytä vaivoihin ole löytynyt.
Stressin ulkopuoleltakin löytyy valtavasti tutkittavaa ja hoidettavaa, johon olen kouluttautunut hierojatutkinnon lisäksi nelivuotisella osteopatia koulutuksella. Koulussa opimme käyttämään 800:aa kliinistä länsimaiseen lääketieteeseen pohjautuvaa testiä asiakkaan tutkimisen tukena. Ehdoton periaatteeni on löytää vaivan todellinen syy ja alkuperäinen lähde, jonka jälkeen voidaan saavuttaa vasta pysyviä hoitotuloksia.
Jos tarvitset ainoastaan hierontaa, voit varata minulta 30min tai 45min ajan. Muussa tapauksessa suosittelen varaamaan ajan osteopatiaan, niin pääsen tutkimaan ja hoitamaan vaivaasi paljon kokonaisvaltaisemmin.
Lämpimästi tervetuloa hoitoon!

Anni Viklund

Klassinen hieroja, toimipistevastaava

Anni on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Oulussa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.
Opiskelee koko kehon vyöhyketerapiaa.


Valmistuin klassiseksi hierojaksi Oulusta vuonna 2012. Hieronnassa minulle on tärkeää kehon ja mielen rentouttaminen ja asiakkaan kohtaaminen. Olen kiinnostunut vaihtoehtoisista hoitomuodoista, yrtti- ja luonnonlääkinnästä sekä ihmisen henkisestä hyvinvoinnista. Opiskelen ekaa vuotta koko kehon vyöhyketerapeutiksi, eli refleksologiksi. Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Pauliina Sjöberg

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja

Pauliina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Vuokatissa.

Hän on myös käynyt fasciakäsittely-, kinesioteippaus- ja passiiviset venytystekniikat-kurssit. Jatkosuunnitelmissa osteopatia-opinnot.

Pauliina on harrastanut jalkapalloa 16 vuotta, jonka lisäksi lenkkeilee ja käy salilla.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015.


Useimmiten käsittelen asiakasta napakalla otteella, keskittyen jumi-alueisiin. Otan kuitenkin aina huomioon asiakkaan toiveet hieronnan voimakkuudesta, käsiteltävästä alueesta ja hieronnan tavoitteista.

Heidi Himmanen

Klassinen hieroja, klassinen osteopaatti

Heidi on saanut klassisen hierojan ja klassisen osteopaatin koulutuksen Espoossa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2015 ja osteopaattina vuodesta 2019.

Irene Immonen

Klassinen hieroja

Irene on saanut klassisen hieronnan koulutuksen Vantaalla.
Hän on suorittanut myös Intialaisen päänhieronnan- ja kinesioteippaus-kurssin.
Erikoisosaaminen: pää- ja kasvohieronta.

Irene on kilpaillut SM-tasolla voimanostossa, joten hänellä on vankka tausta kuntosaliharjoittelusta.
Jonkun verran tietoa myös kamppailulajeista.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Klassisen hieronnan lisäksi teen intialaista päähierontaa, kasvohierontaa ja kinesioteippausta. Intialaisessa päähieronassa käsitellään pään, niskan ja kaulan lihaksisto. Kasvohieronnassa keskitytään luonnollisesti kasvojen alueen lihaksiin. Kasvohieronta voidaan helposti yhdistää normaaliin hierontakäyntiin.

Neuvon mielelläni asiakkaitani kehonhuoltoon liittyvissä kysymyksissä ja autan myös oikeiden venytysliikkeiden löytämisessä.
Vastaanotoltani saat hoitavaa, stressiä lievittävää hierontaa, tarvittaessa myös napakammin ottein.
Olen yliherkkä hajusteille eli toivottavaa olisi, ettet käyttäisi hajusteita kun tulet hoitooni.
Kiitos ja tervetuloa.

Tiina Kiiskinen

Urheiluhieroja, PT, FasciaMethod -ohjaaja

Tiina on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän on käynyt myös Personal Trainer -koulutuksen ja Trainer4You:n ravintovalmentajakoulutuksen.
Suunnitelmissa kehonhuolto- ja liikkuvuuskoulutukset.
Tiina tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Tiina on harrastanut joogaa, spinningiä, kuntosalilla käyntiä, akrobatiaa, toiminnallista harjoittelua ja kamppailulajia. Tällä hetkellä akrobatia-tyyppinen toiminnallinen kehonpainoharjoittelu, juoksu ja koripallo.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.


Olen kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin puolestapuhuja. Ajattelen aina jokaisen asiakkaan yksilöllisesti kokonaisuutena, sillä kaikki vaikuttaa kaikkeen. Jokainen asiakas on minulle yhtä tärkeä ja monipuolista otevalikoimaa käytän aina asiakkaan tarpeen ja tilanteen mukaan, sekä pyrin antamaan kehonhuoltovinkkejä myös kotiin.

Ammattiinvalmistavia koulutuksia hyvinvointialalta löytyy tällä hetkellä kolme. Kaikki lähti aikoinaan personal trainer -koulutuksesta, joka avasi silmäni myös ravitsemuksen tärkeydestä hyvinvointiin, jaksamiseen, palautumiseen jne. joten jatkoin opiskelua kouluttautumalla Trainer4You:lla ravintovalmentajaksi. Ja koska halusin osaamisestani monipuolisen ja kokonaisvaltaisen paketin, lähdin kouluttautumaan heti perään vielä hierojaksi.

Hierojakoulussa erikoistuminen oli urheilijoiden lihashuoltoon ja samalla valmennustiimissä toimimiseen, sillä teimme jo kouluaikana tiivistä ja monipuolista yhteistyötä vähintään SM-tasoisten eri lajien urheilijoiden kanssa. Muita kursseja ja koulutuksia on takana mm. toiminnallisesta harjoittelusta, kehonhuollosta ja liikkuvuudesta.

Pyrin päivittämään ja ylläpitämään monipuolista osaamistani säännöllisesti kouluttautumalla. Erityisesti sydäntä lähellä on kehonhuolto- ja liikkuvuusasiat, johon suunnitelmissa on lisäkouluttautuminen lähitulevaisuudessa. Hierojantyön ohessa teen yhteistyötä eri tahojen kanssa. Vedän mm. kehonhuoltotunteja ja ryhmävalmennuksia. Unelmana ja toiveissa on päästä urheilujoukkueiden kanssa tekemään yhteistyötä vastaamalla mm. heidän kehonhuollostaan, liikkuvuus- ja oheisharjoittelustaan.

Mira Virtanen

Urheiluhieroja, liikuntaneuvoja, PT

Mira on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Hän on käynyt liikunnanohjauksen perustutkinnon ja Suomen Urheiluopistojen Personal Trainer-kurssin Kuortaneen Urheiluopistolla.

Hän harrasti ringetteä 14 vuotta ja on nyt siirtynyt voimanoston puolelle.

Toiminut urheiluhierojana vuodesta 2017.


Pyrin yhdessä asiakkaan kanssa selvittämään vaivojen syyn ja hoitotapahtuman kautta tähdätä uudempiin ajattelu- ja toimintatapoihin aivan normaalissa arjessakin. Entisenä kilpaurheilijana minua myös kiinnostaa, kuinka kehonhuollolla ja ravinnolla voidaan olennaisesti vaikuttaa suorituskykyyn.

Anne Mölsä

Klassinen hieroja, Kuntosaliohjaaja, ravintovalmentaja, PTCA Personal Trainer

Anne on saanut klassisen hierojan koulutuksen Lohjalla.
Anne tekee myös raskaushierontaa.
Pilates ohjaaja.
Urheilutaustaa kamppailulajin ja painonnoston parissa.

Toiminut hierojana vuodesta 2017.

Nanne Kettukangas

Fysioterapeutti (AMK), urheiluhieroja/PT

Nanne on saanut fysioterapeutin koulutuksen Espoossa.
Muita koulutuksia;
Kinetic control alaraaja ja alaselkä/lantio koulutukset
FasciaMethod ohjaaja ja yksilökoulutus
ProMethod -valmentajakoulutus
SUFT (suomen urheilufysioterapeutit ry) lanneranka, lantio ja lonkka koulutus
Kinesioteippaus

Erikoisosaaminen:
Tuki- ja liikuntaelinvaivojen hoito ja niiden ennaltaehkäisy
Koko kehon lihastasapainokartoitus (ProMethod)

Hän tekee myös fasciakäsittelyä.
Nanne on myös urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Toiminut hierojana vuodesta 2012, fysioterapeuttina vuodesta 2016.


Olen tehnyt fysioterapeutin töitä 2016 syksystä ja toiminut urheiluhierojana 2012 syksystä lähtien. Fysioterapian peruskoulutuksen lisäksi olen käynyt useita eri lisäkoulutuksia tuki- ja liikuntaelin vaivoihin liittyen sekä urheilufysioterapian puolelta. Koulutan itseäni jatkuvasti ja aion perehtyä vielä lisää etenkin urheilufysioterapiaan sekä manuaaliseen käsittelyyn etenkin fasciakäsittelyn osalta.

Teen tuki- ja liikuntaelinfysioterapiaa, manuaalista terapiaa ja urheiluhierontaa kaikenikäisille ihmiselle. Fysioterapiallani pyrin ennaltaehkäisemään loukkaantumisia parantamalla asiakkaan kehonhallintaa ja liikkuvuutta kokonaisvaltaisesti ottaen huomioon asiakkaan elämäntilanteen, työn ja harrastukset sekä hoidettavan kivun ja/tai vamman koko kehon huomioon ottaen. Olen tehnyt töitä eri urheilulajien harrastajien kanssa ja tällä hetkellä teen paljon töitä joukkuevoimistelijoiden ja cheerleaderien kanssa. Olen kiinnostunut kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista sekä vammojen ennaltaehkäisystä ja niiden hoidosta. Hoidon tavoitteena on ennen kaikkea hyvä olo, toimiva ja kivuton keho, jotka ovat osa kokonaisvaltaista hyvinvointia. 

Fysioterapia voi olla myös ennaltaehkäisevää. Teen ProMethod -testauksia, jossa kartoitetaan koko kehon hallintaa ja liikkuvuutta. Tulosten perusteella annetaan harjoitteet heikkouksien parantamiseksi sekä sovitaan jatkosta, miten lähdetään liikkumaan oikein. Työni teen aina huolella ja asiakkaan toiveet huomioiden.  

Tervetuloa hoitoon!

Piia Haverinen

Fysioterapeutti (AMK)

Piia on saanut fysioterapeutin koulutuksen Helsingissä.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut fysioterapeuttina vuodesta 2011.


Minulle voi varata ajan fysioterapiaan, hierontaan, purentaelimistön hoitoon, voice massage -terapiaan ja kinesioteippaukseen.

Palkitsevinta työssäni on, että saan työskennellä ihmisten parissa ja pyrkiä omalla ammattitaidollani helpottamaan asiakkaiden kiputiloja tai muita mahdollisia vaivoja, jotka haittaavat arkea. Uskon että fyysinen hyvinvointi lisää elämänlaatua ja henkistä hyvinvointia.

Koen tärkeänä, että asiakas nähdään aina kokonaisuutena, siksi olen aidosti kiinnostunut asiakkaasta ja kuuntelen hänen toiveita ja tarpeita hoidon suhteen. Pyrin myös ohjaamaan ja kannustamaan asiakasta omatoimiseen osallistumiseen vaivojen hoidossa ja ennaltaehkäisyssä.

Minulla on usean vuoden kokemus neurologisesta fysioterapiasta, lisäksi olen kouluttautunut tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapiaan ja kiinnostunut syventämään osaamista tällä saralla lisää. Olen tehnyt v. 2013 lähtien voice massage -terapiaa sekä erikoistunut purentaelimistön toimintahäiriöihin, lihaskalvo tekniikoihin ja lantionpohjan fysioterapiaan.

Minulla on henkilökohtainen kokemus kansainvälisestä kilpaurheilusta ja kamppailulajeista. Suurimpia saavutuksiani ovat potkunyrkkeilyn EM-pronssi ja MM-hopea.

Tia Terviö

Klassinen hieroja

Tia on saanut klassisen hierojan koulutuksen Helsingissä.

Klassisen hieronnan lisäksi opintoihini kuului kivunhoito (kipusairaudet, akuuttien ja kroonistuneiden kiputilojen hoito)
Erityisosaamisalueisiini kuuluu mm.Fibromyalgia.
Käyttämiäni tekniikoita:
-Klassisen hieronnan otteet
-Mobilisoiva hieronta
-Fascia käsittelyt
-Triggerpiste käsittelyt
-Kinesioteippaus

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2019.


Olen toiminut ryhmäliikunnanohjaajana vuodesta 2010 ja laji taustaani kuuluu mm.Tanssi, Krav maga ja Wushu Kungfu.

Hierojan työn ohessa opiskelen neurotiedettä.

David Pérez

Urheiluhieroja

David on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
David tekee myös kinesio- ja urheiluteippauksia.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2014.

Simo Lemmetyinen

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Simo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Simolla menossa 4-vuotisen koulun viimeinen vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2009.


Olen klassiseen osteopatiaan erikoistuva urheiluhieroja. Ennen lopullista tutustumistani osteopatiaan tein urheiluhierontaa, joka mielletään monesti ”voimakkaammaksi” hieronnaksi. Klassiseen osteopatiaan tutustuin itse ensin hoitopöydällä. Muistan ihmetelleeni, miten näin kevyillä ja rennoilla otteilla voi saada aikaan näin kivuttoman kehon. Oppimani voimakas hieronta on erittäin hyvä hoitomuoto oikeissa tilanteissa. Kuitenkin nämä pehmeät otteet ja rento olo hoidon jälkeen saivat minut todella kiinnostumaan osteopatiasta ja sen mahdollisuuksista.

Nyt olen klassisen osteopatian kolmannen vuoden opiskelija, ja se tulee esiin myös hoidoissani. Joka hoidossa tutkin kehon kokonaistilannetta, ja sitä, millaiset asiat vaikuttavat oireiden syntymiseen. Mm. luisten rakenteiden tutkiminen ja hoitaminen on yksi merkittävä asia, jonka osteopatia on tuonut hierontatyöni tueksi.

Jos olet kiinnostunut osteopaattisesta hieronnasta, voit varata suoraan osteopaattisen hoidon.

Hoitoon voit tulla verkkareissa ja t-paidassa.

Tässä vielä yleisimpiä vaivoja, joita olen osteopaattisin tekniikoin hoitanut: ryhti, iskiaskivut, käsien ja jalkojen säteilykivut / puutuminen, lantion- ja alaselän kivut, selän ”lukot”, hengitysvaikeudet, palleahoidot, niska- ja hartiakivut, päänsäryt.

Kimmo Tetri

Urheiluhieroja

Kimmo on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2013.

Marko Färlin

Urheiluhieroja, osteopatiaopiskelija

Marko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Tampereella.
Hän tekee myös fasciakäsittelyä.

Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti klassista osteopatiaa Espoossa.
Markolla menossa 4-vuotisen koulun kolmas vuosi.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2010.


Olen toiminut kolme kautta ammattiurheilijoiden parissa jääkiekossa.
Erikoisosaaminen on akuuttien kiputilojen poistaminen sekä niska-hartiaseutu.
Mottoni on; jokaisella pitää olla mahdollisuus terveeseen vartaloon.

Niko Papinoja

Urheiluhieroja, fysioterapiaopiskelija

Niko on saanut urheiluhierojan koulutuksen Kuopiossa.

Opiskelee hieronnan ohella samanaikaisesti fysioterapiaa Helsingissä.
Menossa on 3,5-vuotisen koulun kolmas vuosi.
Nikolla on myös vankka kilpaurheilutausta jääkiekon parissa.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2016.


Moderni lääketiede on löytänyt hyvät keinot akuutin kivun lievittämiseen, mutta pitkittyneeseen, yli muutaman kuukauden kestäneeseen kipuun yksinkertaista hoitoa ei ole. Lääketieteessä ihminen nähdään objektina, kivut ja sairaudet vain fyysisen kehon ongelmina. Ihminen on kuitenkin tunteva, kokeva ja ajatteleva subjekti, jonka elämä on täynnä merkityksiä. Mielen vaikutus fyysiseen kehoon on kiistaton. Tämän, sekä ihmisen koko elämäntarinan huomioon ottaminen etenkin pitkittyneen kivun hoidossa on välttämätöntä. Jos sinulla on pitkään jatkuneita kipuja, joille ei tunnu löytyvän selitystä, tule vastaanotolleni ja aloitetaan yhdessä matka kohti parempaa elämää.

Tämän lisäksi autan sinua myös akuuttien kiputilojesi hoidossa. Tässäkin tärkeimpänä pidän informointia tilanteestasi, jotta tiedät minkä takia kipua ylipäätään tunnet. Hoidossani käytän lisäksi erilaisia käsittelyjä, kinesioteippausta sekä tilanteeseen sopivia harjoitteita. Käyn säännöllisesti ammattilaisille suunnatuissa lisäkoulutuksissa. Kokemusta minulla on etenkin niska- ja hartiaseudun, sekä alaselän kiputilojen hoidosta. Tarjoan halutessasi myös rentouttavaa ja tehokasta hierontaa, jonka jälkeen olosi on takuuvarmasti kevyempi.

Tervetuloa ottamaan askel kohti kivuttomampia päiviä!

Jari Lindström

Urheiluhieroja

Jari on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.
Jari tekee myös fasciakäsittelyä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2018.

Mika Multanen

Urheiluhieroja

Mika on saanut urheiluhierojan koulutuksen Helsingissä.

Toiminut koulutettuna hierojana vuodesta 2017.